Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Skradzione itemy.

Lo0kEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Ukradłem itemy na metin2 PL na serwerze Kirian z postaci 72 lvl woj body.

-Naszyjnik z niebiańskich łez+7 10% na przeszywke i z slotami

-Bransol. z niebiańskich łez+7 z slotami

-Ebo+9 5 bonów

-Sokoła+9 5 bonów

-kamyk

-Magnet+9 kd +4

-Boga+9 kd+4

Czy jeśli były właściciel pójdzie na komisariat to policja zajmie się tą sprawą?

Były właściciel wie,że na mailu mam wiadomości,które przychodzą mi po wpisaniu danych na stronce.

Stronkę już usunąłem.

Podobno policja zajmuje się takimi sprawami,gdy wartość przedmiotu przekracza 300zł.

Opublikowano

Ja za cb bym oddał no bo po co kraść ukradnij komuś nieogarniętemu a ta gra to większość noobów z allegro! :D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

A ma dowody ze to akurat Ty..? Pozatym jak pojdzie na Policje to niech pomysli najpierw typ bo mogą też go do wiezenia wpierdolić za to ze ma jakies nielegalne pliczki :D. Bo Wątpie ze ma wszystko legalne na kompie.. ;].

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Jezeli pojdzie na policje to po 2/3 latach dopiero cos zacznie sie dzialac =) Bo to Polska nie elegancja Francja =) Podejrzewam ze cie nie znajda.

Opublikowano

Na mailu miałem facebooka,nk ,gg itd.

Koleś wie jak się nazywam,gdzie mieszkam.

Okradles kolege z rl? : d Jezeli okradles znajomego to poprostu jestes zerem... Rozumiem kogos kogo sie nie zna ale okrsc znajomego to poprostu nie masz honoru a jezeli zna twoje dane to polecam oddac mu te itemy.

Opublikowano

on nie okradł kolegi tylko gościa jakiegoś który ma jego e-maila i zna pasy do jego konta na faceboku i nk czyli zna jego dane osobiste jeśli konta na tych portalach były prawdziwe ...

Zbieram - !!!

Opublikowano

Hmm poco taki offtop typu ,,oddałem mu itemy,, poprostu mogłeś napisać to tak ,,Oddałem Kolesiowi itemy prosze o zamknięcie tematu,, lepiej by to wyglądało :P

Proszę o Plusowanie staram się robić poradniki najlepiej jak umiem,Oto lista moich poradników

http://www.mpcforum.pl/topic/393646-vtutjak-zrobic-swoj-serwer-hamachi-minecraft-dokladnie-opisane/page__p__2802323#entry2802323-[Vtut]Jak zrobić serwer hamachi Minecraft

http://www.mpcforum.pl/topic/381434-vtutjak-robic-filmy-hd-w-wmm/page__p__2708966#entry2708966-[Vtut]Jak robić filmy HD w windows movie maker

http://www.mpcforum.pl/topic/381414-tutdarmowe-hltv-na-swoj-serwer/page__p__2708809#entry2708809-[Tut]Jak wstawić darmowe HLTV na swój serwer counterstrike

http://www.mpcforum.pl/topic/389891-jak-przetrwac-pierwsza-noc-w-minecrafcie-by-xdanielxmeitn2/page__p__2773282#entry2773282-[Vtut]Jak przetrwać pierwszą noc w minecrafcie

Opublikowano

Jak nie odda ci meila to ty idź na policje

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Po Co, miałbys eq nie poszełdby na policje.

Ale i tak jestes leszcz hacki jeszcze przezyje, ale okradanie kogos, ehh dziecko ile ty masz lat?

ZBIERAM +

Opublikowano

Jeśli on ma Twojego maila , to trzymaj te eq . Jeśli pójdzie na policje , oni przyjdą do Ciebie , Ty mówisz że on ma maila i to on idzie na grzywne czy coś ...

Opublikowano

Jeśli ma dowody, że Ty to ukradłeś i wartość "łupu" jest większa niż 150zł to może iść na policje, a wtedy tylko czekaj na sprawę sądową... jeśli jednak wartość tego co ukradłeś nie przekracza 150zł jest to traktowane jako wykroczenie.

Opublikowano

Nie wiem po co ukradłeś, takie cenne itemy, naprawdę może pójść na policje, sam nie wiem to 20 lat takie zaokrąglone i wydaje mi się że wymyślone ;]

To od Ciebie zależy czy oddasz, ja na Twoim miejscu bym oddał.!

PS: Zrób screeny jak może Ciebie OBRAŻA to też jest karalne ;)

@edit

sorry nie przeczytałem całego tematu

Opublikowano

J****I znawcy, gowno wiecie a piszecie to co chcecie.

Jesli koles skroil mu maila, gdzie sa logi z hackowanych postaci to oznacza, ze hacker uzywa programu do wykradania danych ktory jest nie legalny.

Jesli policja znajdzie ten program na dysku, bez problemu dojdzie do kogo nalezy i to jest karalne.

Opublikowano

Jezeli dal Ci passy to nic nie zrobi. Nawet jak Ci je dal przez pomylke albo handel to nic sie nie stanie. Jezeli Ty mu je w jakis sposob zabrales passy, bedzie mogl isc na policje.

eot

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...