Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z lolem a właściwie tylko na moim koncie.

Po każdym meczu nie pojawiają mi się statystyki nawet jak czekam dłużej, muszę kliknąć "Skip waiting for stats" Jak już kliknę to niby normalnie ale jak biorę następny mecz to pojawia sie jak przy logowaniu Loadin coś tam coś tam..

A kiedy zniknie dostaje disconect chat jak biore reconect to sie reconectuje, biore znowu wyszukiwanie meczyka a tu "Sesion closed" i weź sb czekaj 1h30+ kolejki co walkę ;/ Dodam że dzieje się tak na każdym komputerze.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Też tak mam. To jest wina RIOTu. Musisz czekać i modlić się o to, że szybko to naprawią bo nic innego niestety nie pomoże.

Dzieje się tak jak serwery są przepełnione.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Też tak mam. To jest wina RIOTu. Musisz czekać i modlić się o to, że szybko to naprawią bo nic innego niestety nie pomoże.

Dzieje się tak jak serwery są przepełnione.

Tak sie nie dzieje na innych kontach tylko na moim ;d Więc co do winy riotu nie jestem pewien :P

Z mojego doświadczenia wynika, że co drugi dzień serwaer jest "unvailable" czy jakoś tak a potem od samego rana do 3-4 h w nocy kolejka jest więc .....