Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Stal +9, Stal +6 - ARKANTES :)

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się pochwalić tym, co zrobiłem na PLu ;)

Przy stali +9 nie widać serwera ... Ale myśle że możecie mi uwierzyć że taką miałem, potem wymieniłem ją za tą +6 (ss niżej) + inne eq 5x bon do tej stali . Myślę że było warto ;)

stal9.th.jpg

stalo.th.jpg

Proszę komentować, jak się wam podoba ;)

Opublikowano

Oby dwie stalki ładne.

Ta druga ma lepsze bony do expa jak i pvp, jedyne co to brakuje jej na strzały do groty, ale jest 2k hp i 10 do pż.

Myślę, że się opłacało i gz.

Opublikowano

1 ss priv albo jestes is master pro bo pelno eq z is zmianki bonow itp a poztym ta rozmowa o zmienie bonow ;/ 1 ss privek na 89%

Opublikowano

@UP

Dobrze zdania konstruujesz.

Nie pomyślałeś, że SM'y może mu ktoś doładowac za yangi bądź za klikanie w reklamy :O?

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce stal zobaczyć, to się pochwalić mogę, pisać na PW to pokaże ... :)

Oczywiscie ta +6, ponieważ +9 wymieniłem za Stal +6, Parte +9 5x bon, Naszyjnik Buty kolce bransa helm 5x bon ;)

Opublikowano

Pierwszy i drugi ss na pewno pochodzi z Arkantesa. Patrzyłem po nickach postaci (wszystkie się zgadzają). Nic innego mi nie pozostało, jak pogratulować : ). Według mnie opłacała się taka wymiana.

Opublikowano

Także sprawdziłem... sprawdziłem tego: ziomusDrpek zza okienka szeptu koło rangi widac 7 a w topce ma 57.! Wielkie gratulacje!

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

@DRAGONOID ... Ty udajesz ? Chyba jeżeli chce wbić inne skile na P, wbijam silne na G9-G10 (na P nie ... ) i ide zarabiać, w takie miejsca jak DT (Metki morderstwa... Kowal ...) I wtedy dopiero wbijam inne skile ;x

@EloElo ... Nie są moje? :) Tylko z jakiego forum? Może daj ling z tymi screanami ? Ponieważ mogę się założyć że nie ma takich SS ... Tego ze stalą +6 zrobiłem przed zrobieniem tematu, ten ze stalą +9 po zmianie bonusów , nie wiem dokladnie kiedy, ale nigdy go nigdzie nie wstawiałem .

Opublikowano

Nie wiem co za idiota w tych czasach , wbija silne na P jako pierwsze ...

Po pierwsze to idiota jesteś ty , a po drugi chyba każdy robi silne i aure jako pierwsze o.O ?

A stalka bardzo ładna :D Sam będę musiał taką zrobić bo chyba raczej takiej nie kupie ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Zbroje naprawdę bardzo fajne. Gratulację, że Ci się udało to zdobyć... ogólnie szacunek.

Opublikowano

1 ss to nie żaden priv. To pl:

Gracz na czacie jest w rankingu na arkantes na PL

26135 Yo77 22 174285

WIęc nie gadać że to priv. Super stalki postać też, opłacało się wymienić bo do expa 2k hp i 15% do pż.

fs_pc.png

Opublikowano

super stalka ale ja bym sie nie zamienial xD ale to twoje zdanie;)

//Nieregulaminowa sygnaturka.

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...