Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobic eq do

Dominik717

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak robic eq po kolei i wgl do fidlle sitcka po kolei jak dobrac aby był pro

Prosze tez o jak robic eq po kolei do malpiathe z góry dziękuje

CR.png

Opublikowano

buty na mag. pen.

spell vamp(najpierw hexen a potem książeczka)

czapeczka

czapeczka

czapeczka

czapeczka

to chyba na tyle :>

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

jak masz pisać takie gówno to nie pisz wcale ..

na fidla zrób sobie sorcerki, rod of ages, rylais, banhsee i abysala

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

@up jakie gówno fidlem sie tylko czapeczki robi...

z twoim builidem to kurwa nikogo nie zabijesz a sam w dupe tak czy tak dostaniesz...

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

@up jakie gówno fidlem sie tylko czapeczki robi...z twoim builidem to kurwa nikogo nie zabijesz a sam w dupe tak czy tak dostaniesz...

na prawde jak nie znasz buildów to nic nie mów bo wprowadzasz początkujących w błąd

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

@up dobrze grajcie jak chcecie ja grałem moim builidem i mi bardzo dobrze szło...

Czyli:

buty na mag. pen.

spell vamp

Archangel

czapeczka

czapeczka

czapeczka

Składanie survi sensu nie ma jak i tak dostaniesz 3-4 hity i padasz a takto czaisz się w krzakach z krukiem i ulti. Następnie puszczasz kruka i wbijasz się ulti'm w sam środeczek... Ja tak zrobiłem quatre...

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Fidle po nerfach juz jest słaby, jak masz zamiar grac jakimis magami to zagraj annie, akurat jest w rotacji. O wiele lepsza niz on dla poczatkujacych

Opublikowano

buty na mag. pen.

spell vamp(najpierw hexen a potem książeczka)

czapeczka

czapeczka

czapeczka

czapeczka

to chyba na tyle :>

Ja pierdole, brak mi słów./ @up go nie znerfili tylko polepszyli przy ostatnich patchu ...

Opublikowano

Ja pierdole, brak mi słów./ @up go nie znerfili tylko polepszyli przy ostatnich patchu ...

Fiddlee dostał sporego nerfa early około 3 update temu.

Opublikowano

@2up Powiedział Opal który składa armora na masterze...

Skoro jesteście takie koxy to powiedzcie ile Ap bd mieli na 18lvl? 300? 350?

PS:Kiedyś był sporo nefnięty ogarze..

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

@UP

z buildem buty magic penetration>archangel>rod of ages>archangel>archangel>rabbadon ma sie okolo 1200 ap

Myźliż rze jezteś mądżejrzy odemnie? <Klik>

Opublikowano

Nigdy, ale to nigdy sie nie stackuje rabadonów. Jedyne co się stackuje na AP to archangel.

Build, hmm. Jak na każdą postać tego typu.

Nie może zabraknąć sorców, rabadona, archangela. Dlaczego archangel? Daje on nam olbrzymiego boosta do many i w late game do AP. Ma świetna umiejętność bierną.

Opublikowano

najpierw myslalem ze o tych archangelach i rabadonach to jakis trolling, ale teraz jestem pewny ze wy na serio tak piszecie, powiedzcie mi swoj level, wszystko sie wyjasni..

Opublikowano

Nigdy, ale to nigdy sie nie stackuje rabadonów. Jedyne co się stackuje na AP to archangel.

Build, hmm. Jak na każdą postać tego typu.

Nie może zabraknąć sorców, rabadona, archangela. Dlaczego archangel? Daje on nam olbrzymiego boosta do many i w late game do AP. Ma świetna umiejętność bierną.

Archangel's Staff/Mejai's Soulstealer (tzw. mejajka) też się stackuje.

Itemki to tak:

-Doran Ring

-Mejai (jeśli Ci dobrze idzie)

-Sorc i/ Ioany (Ionian Boots of Lucidity)

-ROA (Rod Of Ages)

-Hextech> księga z niego

-Rabadon's Deathcap (kapelusz) / Rylai's Crystal Scepter (co by nam hp nie brakło)

-Rylai's Crystal Scepter (co by nam hp nie brakło) / Rabadon's Deathcap (kapelusz)

Każdy ma inny build najlepiej rozpatrzeć kilka buildów zagrać na Zaawansowane boty a później na ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...