Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Stabilis

STOCHU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co sie dzieje z serverem Stabilis? nie bylo mnie troche na forum i nie wiem o co kaaman.. ?

Opublikowano

Stabilis juz nie wystartuje.. Niewiesz to glupie nie gadaj. Wejdz czasem na TS to sie troche dowiesz. Caly team sie rozpadl

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

I Teraz dzieciaki napiszcie ze nie mialem racji co do tego serwera?

gdzie sa teraz CI wielcy obroncy? jaki too super extra serwer bedzie...

Opublikowano

Yhym...widze ze nikt z was nie zna calej prawdy..A wiec moze najpierw sie przedstawie:) TraVel..wiecie juz kim jestem a wiec tak..Recon okazal sie kompletnym dzieckiem..nie kiwnal palcem przy pracach a wzial wszystko na siebie....Gdy zrobilem ankiete na forum na najlepszego Gm/Ga Stabilis bedacego na ts wywalil z teamu tych ktorzy mnieli wiecej glosow od niego:) Niestety panie Recon jezeli przeczytasz ten post to wiedz ze ja z Ludzmi ktorzy mnieli tworzyc team na serwerze twoim juz dokanczamy moj dedyk...Niedlugo poznacie Serwer o nazwie AgoraMt2....Reconek zobaczysz jak wyglada prawdziwy serwer. Wiecej informacji napisze na Pw..Pisac smialo:)

97121467056121262842.png

33113689180289315833.jpg

Opublikowano

haha wiedziałem że nie wystartuje po za tym nic w nim fajnego jak dla mnie nie było.

Najlepszy serw na wakacje to wyraj. Jedynie go polecam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...