Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Odpalam ibota , normalnie loguje się na postać , bije chwile może z 1 min lub 2 i dc , i tak mam co odpalenie ibota .

Jakieś pomysły?

Używam clientless.

Edytowane przez glogos

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mnie się zdaje, że poprostu ten hs server na wolniejszych komputerach nie działa jak trzeba.

Też miałem takie problemy i próbowałem postawić bota na lepszym komputerze i wszystko szło dobrze, zero dc.

Jednak tam nie mogę bocić, bo to jest komp rodziców ;)

Ja jedynie czekam na lepsze rozwiązania twórcy bota, albo jakiegoś nowego

wiz_taxer.png
Opublikowano

ja ostatnio po formacie tez mam, bardzo czesto DC wczesniej prawie nigdy nie dostawalem DC a teraz w nocy mam po 2-4 DC od czego to moze zalezec?

Opublikowano

nie bo mam odpalone 4 chary i niektore dzialaja a niektore nie i tak na zmiane dostaja DC dzieje sie tak od wtorku chyba jak sciagnalem nowego bota od samego poczatku uzywalem HS 1.0 i mi wszystko dzialalo a teraz jakies problemy

Opublikowano (edytowane)

nie zartujcie..

2x2.0ghz 3gb ramu to wolny sprzet?

Nie mówię, że masz wolny sprzęt. Przedstawiam sytuację i spekuluję. A mój sprzęt jest wolny (procek Sempron 2GHz i 512 MB RAMu nie robi szału ^^), więc myślałem, że może to jest tego wina

Edytowane przez No ja
wiz_taxer.png
Opublikowano (edytowane)

tez mam identyczny problem. a moze dalo byc cos zmienienie loadera? bo jak tak to szybko sciagne sobie nowego

@edit

mala poprawka bo zobaczylem ze na normalnym cliencie tez tak mam

Edytowane przez Promadd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak tak zaznaczy loadera to na pewno mu nie zadziala....

Uwież mi zadziała ja tak mam i prawie nigdy dc nie mam ani ja ani mój kolega który ma tak samo ustawione a gram na 3 silki :D

Opublikowano

u mnie jest tak ze jak mam odpalone silka przez clientlessa to postacie smigaja ale nawet czesto dostaja dc

a jak mam odpalone przez loadera to jesli jedna postac jest wlaczona to smiga a jak juz wiecej to dc za dc

co na to mozna poradzic!!??

Opublikowano

też miałem dc, szczególnie, gdy sformatowałem komputer. Postanowiłem zajrzeć w to głębiej - zainstalowałem niezbędne oprogramowanie do ibota, w antyvirusie i w firewallu dodałem silkroada i ibota do wyjątków. ZERO DC. działa:D

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano (edytowane)

siema mam podobny problem :/ jak mozna wylaczyc Eset Smart Seciurty ? i jak dodac ten wyjatek ?

Edytowane przez everoth1
Opublikowano

ja tez w tej sprawie co everoth1 chociarz juz zrobilem format i sciagam od nowa silka ale chce miec pewnosc ze nie bede mial dc bo bede zamierzal puszczac bota od rana do nocy i nie zawsze bede mial czas patrzec na kompa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png