Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Maintenance] Verizon 25.06.2011r - 26.06.2011r.

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pierwszy raz widzę Maintence Verizon .. Nie do końca zrozumiałem po angielsku ale tu chodzi o to , że :

Dostawcy usług internetowych Verzion , ma być wstrzymane od 25.06.2011r.(Sobota) do 26.06.2011r. (Niedziela)

Więc RACZEJ w związku z tym chyba gra będzie nie czynna .. Nie jest to pewne info . bo nie szprecham po ang. a google tłumacz dziwnie tłumaczy ;)

verzionc08d.jpg

Jeśli ktoś dobrze zna J.Angielski i to zrozumiał , prosiłbym o umieszczenie posta w tym temacie o co chodzi

;)

Byłbym wdzięczny ^^

Proszę o podpięcie na czas konserwacji ^^

Edytowane przez T-Cross

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano (edytowane)

ogólnie chodzi o to że dostawca internetowy nexona EU firma Verizon (http://www22.verizon.com/) będzie miała konserwacje (może Nexon EU postanowił dokupić serwery czy coś w tym stylu )

i nie potrwa to cały dzień bo przecież pisze jak byk że

od 25.06.2011r.(Sobota) do 26.06.2011r. (Niedziela)

a dokładniej od 23 do 4 w nocy (przejście z dnia na dzień jakby ktoś nie ogarną jeszcze ) czasu CET (Central Europe Time, więc pamiętajcie że dodajemy jedną godzinę!)

Proszę o podpięcie na czas konserwacji ^^

chyba sobie jaja robisz ...

nie ogarniam jak Ty chciałeś kida, skoro nawet nie potrafisz zrozumieć kilku zdań po Angielsku ... ten dział to nie metin, nie ma polskiej wersji.

btw. jest błąd w nazwie tematu oraz w jego treści

Firma nazywa się Verizon a nie Verzion

@down

Angielskiego uczę się drugi rok.

po kiego podpinać coś co jest zrobione chujowo ... tematy podpięte, mają być porządne i ważne.

Edytowane przez Lenart
Opublikowano (edytowane)

@Up

Omek takie Maintenance podpinał , więc to też zasługuje na podpięcie !

I nie wychwalaj sie , że znasz angielski ale ode mnie dłużej żyjesz na świecie , więc więcej wiesz

///Ale omek i ja nie jesteśmy botami (o dziwo) i wszystkiego zobaczyc nie możemy. Warn za spam. Wcześniej odpuszczałem, teraz koniec

Zavetti

Edytowane przez Zavetti

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...