Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na US i EU :P

Dokładniej chodzi mi o wybieranie itemsów i skilli,

Bo mój kolega który wymiata evelynn (30 lvl) bierze na hita nunu/cho gatha/ wali po 3-5k o_0

Nie wiem jak on to robi :P

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Dodaj sobie wszystkie osoby z tych tematów do znajomych, a potem graj z nimi jak będą online.

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Jak będziesz robił coś źle to Ci wytłumaczą. Jak coś mój nick to FearThyPL, ale ja też nie jestem jeszcze nie wiadomo jakim ogarem.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Kup se ashe.

Kup itemki na szybkosc jak czerwone miecze x2

Potem krwiopijce + zloty miecz.

Masz 200ataku + 1,7 szybkosci.

Sokole oko na koncu laduj.

Grac nia latwo.

I ogarniasz ja jak niczym innym choc ja wole mastera

sstwc.jpg

Opublikowano

to fajnie Cie kolega nawkręcał, najwięcej ile udało mi się wyciągnąć to 1.6k shaciem kiedy był jeszcze op (1 shot ashe = wrażenia bezcenne)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Sam z nim grałem to walił naprawdę hity no może nie 3-5k ale napewno 1-5k bo zgarniał cho gatha na hita

76561198014515809.png

Opublikowano

tak tak a może frytki do tego? 1-5k(śmiech na sali)

żeby walnąć 3k byś musiał grac z 2h i cały czas farmić z E mobki i przeciwników + 6x Czapeczka... (niewykonalne)

Na początku graj z botami i sam próbuj robić builidy (nie jest to takie ciężkie). Nie polecam testować na normalnych grach builidów bo usłyszysz "nice builid idiot, surrender 20"

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

6x czapeczka to jest śmiech na sali :D z 1 czapki i 5 archangeli byś wyciągnął wiecej ap (1350 nie licząc staków, a z 6 czapkami masz 1210)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

wiem, że np wieże brał na 2 hity (miała full hp) mnie brał na hita a miałem czo gata, ale potem kupiłem bansees veil, czy coś takiego magic defense i już brał tylko pół hp mi

76561198014515809.png

Opublikowano

JA pierdole, najwidoczniej BYŁA NAFEEDOWANA, miała pewnie ze 900 ap, lich bane to i kosila. Poczytaj sobie co robi ten item, dlatego tyle bila i wieze na 2 hity... jakos nikt mojego postu nie zauwazyl i snuja sie teorie o 6 czapkach