Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer który każdy gracz chce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zapelować do tych którzy tworzą serwery z gry Metin2 PL

Każdy szanujący gracz chciałby żeby serwery które wychodzą nie były na max tydzień zabawy na nim, Prawda ?

Więc niech ktoś stworzy serwer Hard np takie jak AnimeMT 2 , Tiveria , Tradica pamiętacie czasy tych serwerów ? Zabawa na nich była przednia i dla czego ludzie robią głupie serwery dla dzieciaków i dla tych co wydają majątek na privie na is

Może napiszę jak ten serwer powinien wyglądać może jakiś odważny zrobi taki serwer na jakim większość graczy chciała by sobie pograć

-Bronie na 85+ po co komu one ? Może to i fajne ale po co

-Zbroje może tylko do stalki ? Albo najlepiej wprowadzić coś takiego jak na PLu Kto dobije 99 lvl Dostanie od głównego admina serwera hwanga ?

-Umiarkowane zdobywanie punktów doświadczenia ,Każdy chyba ma radochę jak trochę się na męczy przy wbijaniu lvla ?

-Umiarkowane drop przedmiotów i zdobywanie yang

-Ulepszanie widzę to tak : Mamy item +0 chcemy go ulepszyć na każdym privie idziemy do jakiegoś tam mpcta po magiczny metal a to psuje cała zabawę niech kowal ma co do roboty albo zwoje bodzia niech pójdą w ruch

Aha i oczywiście ulepszacze myślę ze do +4/5 były by One nie potrzebne żeby nie biegać za futrem tygrysa czy innym badziewiem a na 6/7/8/9 to ulepszacze tak jak na PLu

-Mapy wydaje mi się że nie potrzebne są tam jakieś zoombi landy czy jakieś inne kosmiczne mapy no z wyjątkiem atlantydy

-Is może być ale skromny może jakieś pierścienie exspa lub konie bojowe czy militarne ?Ale nie żadne perły czy zbroje

Ludzie czy taki serwer by się wam podobał ? Pisać w komętach może mnie wyśmiejecie Ale moim zdaniem takie serwery mają sens

Pozdrawiam Se7eN ^^

Opublikowano

Ja nie wiem, może dla nie których być to zabawne.. ale ja marze o takim servie :)

ludzie nie pamiętają już jak sie expiło w v2 tygodniami itp. albo jak nocki w dt sie siedziało.. ehh

Pozdro, Czekam na takiego właśnie serva.

Opublikowano

Ja nie wiem, może dla nie których być to zabawne.. ale ja marze o takim servie :)

ludzie nie pamiętają już jak sie expiło w v2 tygodniami itp. albo jak nocki w dt sie siedziało.. ehh

Pozdro, Czekam na takiego właśnie serva.

Dokładnie o tym mówię chciałbym do tego wrócić lecz łatwo się mówi trudniej zrobić :(

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze =) Dopóki bambus3k nie ruszy dupy to takie serwery nie powstana a AnimeMT2 bylo legenda i 2 takiego serwera niestety nie bedzie.

@PeKaWu = Z tymi tygodniami w v2 to troche przesadziles no ale mniej wiecej tak bylo :P

Opublikowano

Ja zastanawiałem się nad postawianiem serwera z ratami o kilka % wyższymi niż na pl. Na poczatku byłby hamahi/no hamahi a potem jak by sie uzbierało na dedyka. No ale czas pokaże.

asd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...