Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam , pomóżcie mi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , pobrałem dziś grę Cross Fire , wszystko cacy uruchamia sie hack shiled , a potym niby się łąduje (przy kursorze klepsydra) i nic , proszę o pomoc. Będą + lub jak kto woli - :)

pr0metek.jpg

Sygna by @xArtemzx

NIE GRAM NA KONCIE pr0metek ani pr0metek1 !!!!!!

Opublikowano

Pomyślmy.. Może spróbuj po prostu zainstalować jeszcze raz Crossfire, ale na innym dysku. Jeżeli posiadasz IE to dobrze by było jakbyś go doszczętnie usunął, podobno działa na niekorzyść gry i ją blokuje. Po prostu włącza Ci się X-Fire, ładuje się i dalej nic? Po prostu pokazuje się klepsydra? Nie wyskakuje jakiś komunikat o błędzie, czy coś?

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano (edytowane)

a jak to zmienic.?

Nie ma nic o błedzie po tym ja jest 10 krok w hack shiled konczy sie jest klepsydra przy kursorze i dalej nic

Nie instalowalem X-FIre

Edytowane przez pr0metek ^^

pr0metek.jpg

Sygna by @xArtemzx

NIE GRAM NA KONCIE pr0metek ani pr0metek1 !!!!!!

Opublikowano

Hehe, X-Fire.. sorka, mój błąd, HGWC miałem na myśli.. I w sumie zgodzę się z przedmówcą, najlepiej nie doszukuj się teraz żadnych rozwiązań, bo możesz stracić tylko czas, a jak poczekasz sobie spokojnie to może po updacie wszystko wróci do normy i CF normalnie odpali. A jeśli jesteś tak zdesperowany, by już teraz zagrać to polecę Ci przeglądnięcie tematów na forum, niektórzy forumowicze mieli podobne problemy i może po przeczytaniu tych tematów znajdziesz odpowiednie wyjście, dzięki któremu uruchomisz CFa.

5381235_2_1.png

postremus.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...