Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym nauczyć się robić tricki na BMX'ie lecz najpierw muszę go mieć ;). Jakie polecacie dla początkujących i ile mnie to wyniesie? Proszę podawać linki :)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Pewnie szukasz zajęcia na wakacje, lecz ja Ci polecam z doświadczenia deskorolkę lub rolki, bo niestety BMX jest trudnym "ogierem".

Weteran
Opublikowano

Mój kumpel za 300 stówy na allegro kupił w miare fajnego i niezłe tricki na nim zapodaje ;d

1329036830-U154499.png
Legenda
Opublikowano

Ja swojego BMX'a mam z Decathlonu, kosztował ok. 900zł, ale jestem z niego zadowolony, jest lekki, i ma b. dobre pegi.

Opublikowano

Za 500-600 zł na allegro masz ... ale to gówno że ... wiem bo kolega kupił bmx marki niemieckiej za 550 zł i co ?? all się pierdoli

ale jak dopiero zaczynasz to kup sobie do 600 zł i sobie ćwicz , chodź polecam deskorolkę , tańsza i łatwiej się nauczyć cokolwiek bo bmx to wyższa szkoła jazdy:)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Zależy jaki rower ? Czy to ma być bmx typu [lans] czy będziesz chciał to rozwijać ?

Jeśli 2 opcja to proponuje Tobie na początek jakąś używke seryjniaka WTP czy coś w tym rodzaju ;) 500 + PLN zalezy jaki stan itp. ;]

Lecz jak chodzi o 1 opcje pierwszy lepszy GT i laski są twoje

Opublikowano

odradzam Ci kupowac takie bmx'y sa chujowe i ciezkie. Wiem bo moj 1 bmx to byl wlasnie taki shit :D

Lepiej uzbieraj kase i kup jakiegoś WTP,Eastern,GT lub cos.. ale to musisz miec powyzej 1000zł

tutaj masz np cos takiego:

To jest ukryta treść, proszę

Moj kumpel na takim smiga jest lekki i na dobrych czesciach i dla poczatkujacych dobry :D

takich jak tam wyslales naprawde odradzam :P

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

@UP

Uzbierać 1k i kupic GT :D:D no to ja widzę , że niezły rider jesteś ... wydawać 1k na taki syf ;]

Jeżeli nigdy nie jeździłeś to kup sobie tego GT czy co tam za syf znalazłeś ... fakt faktem waży to więcej niż "Jubilat" :D

Cały Hi-Ten =].

Jak wkręcisz się i bedziesz chcial coś lepszego wtedy się odezwij jak na początek kup .. obczaj jakiegos BH i Manusa , elo

Weteran
Opublikowano

Ja Ci polece jakiegos dirt streeta np. ns holy 2

Nim pojezdzisz w terenie jak i w parkach .

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

• 4 tygodnie później...