Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GG jak zdobyć krótki numer?

KingSP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest możliwe samemu wygnerowanie 4-5 cyfrowego numeru przy dłuższym zakładaniu konta ? Czy da się latwiej zdobyć numer np. jakimś generatorem? Odkupować od innych nie chce. Teraz sąjuz po 9 cyfer a takiego nie będe pamietał;ale wiadomo co raz więcej osób się rejstruje.

Opublikowano

Nie da się teraz założyć krótkiego numeru. Tak jak up'y napisali. Tylko allegro zostali albo ktoś ci może oddać jak ładnie poprosisz.

RAsfepN.png
Weteran
Opublikowano

Gdzieś słyszałem, że jak zainstalujesz sobie stare gg (np. 5) i założył przez nie konto to będziesz miał krótki numer.

Wiem, że gdzieś to czytałem, ale nie sprawdzałem.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

@Up

Chyba numer to przydziela serwer, a nie wersja Gadu Gadu. Pomyśl trochę.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A co to jest za problem zapamiętać głupie 8 czy 9 cyfr, numer swojego telefonu pewnie znasz to i z tym problemu nie będzie.

Ja mam sześciocyfrowy i nie miałem problemu.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zauważcie, że gadu gadu usuwa po jakimś okresie nie używane numery, także jest możliwe zdobycie 6 cyfrowego numeru ;)

1317454587-U195480.png

Opublikowano

tak, na aukcji...

Były takie akcje, że znikały numery gg i były przejmowane przez gg.

A stare numery gg faktycznie jak nie używane to zmieniają właściciela. Ale 6 cyfrowe i +, mniejsze rezerwowane od razu.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

numery poniżej 1 000 000 raczej już są niedostępne i nie przyznawane przez system , osoba prywatnym zmieniono numery kilka lat temu ( jak sprzedawano GG , Naspersowi firmie z RPA chyba ok 2006 r może później ) 1,2 i 3 cyfrowe na dowolne chyba 6-cyfrowe jakie chcieli wybrać jeśli były dostępne

aktualnie można je kupić tylko na aukcjach wystawionych prze właściela GG , nawet jak ktoś sprzedaje 4 czy 5 cyfrowy albo dowolny numer można sie liczyć z tym że zostanie on zabanowany i usunięty z systemu za naruszenie regulaminu jeśli zostanie zgłoszony

niedługo pewnie tez wezmą się za 4 i 5 cyfrowe by je wycofać z publicznego dostępu, ciekawe co mogą aktualnie zaoferować w zamian

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To numery gg na allegro stoja? o.O Osobiscie mam 6 cyfrowy numer ale jak mowicie ze takie ceny to moze niezla kase w przyszlosci za 6 cyfrowke zgarne : D

Opublikowano

Napisz do administracji GaduGadu. I poproś ich o krótki nr gg.

Lub Jak bd WOŚP to licytuj 2 literowy nr gg :P

1308659548-U100922.png

everyday_i__m_shufflin_test_by_ex_trident-d3hoejq.gif

Specjalista
Opublikowano

Na allegro był do kupienia nr gg ''19'' wystawiony przez Wielką Orkiestre Świątecznej pomocy i zgarneli za to ponad 30tys zł ;) , więc krótkiego nr nie zdobędziesz za freeko.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Ja mam 8 i mi łatwo jest zapamiętaź:)

Licze go algorytmem

x

x *2

potem mam lustrzane odbicie

7

1

1

7

potem mój kierunkowy :D

i cały nr gg :)

Oddajcie minusy! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...