Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie mam problem z KAshimaBot 2,0 w grze Dofus ;( Bot sie wlacza, kieruje gdzies w pizd.... kursorem ale nie scina Wheat -,-. Wyglada to tak:

1. Wlaczamy bocika ;)

2. Jak wiadomo bot jest po Francusku, wiec lecimy z pemieci, wpierw wpisujemy "oui"

3. Bot przenosi nas do wybrania rodzaju czynnosci, wiec wiadomo dajemy "1. Paysan bot" (my wpisujemy tylko "1")

4. Dalej wybieramy co ile czasu ma scicnac (2-12sec)

5. Bot startuje!!! Yeeaa!!!! BooomMmM! kursor lata, i gowno scina.

Moim zdaniem jest cos nie tak gdyz za kazdym razem jak wybiore jakas z opcji, po ":" nie pokazuje liczby, czyli tak jak bym nic nie wybral, ogladalem film na :http://www.metacafe.com/watch/6027425/dofus_2_0_kashimabot_download_100_safe_and_work/ W ktorym koles pokazuje co i jak, i jemu wyswietlaja sie cyfry zgodnie z wybranymi opcjami. Aby bylo jasniej na filmiku mamy takie zdanie "Choisissez la ressource a couper : 1"

u mnie wyglada to tak : "Choisissez la ressource a couper : " Nie wiem czemu tak sie dzieje! Sciagalem 2 wersje bota (ta nowsza ma Minera beta) i bylo to samo. jak bym nie wybieral zadnych opcji.

Zna ktos wgl. ten program? potrafi rozwiazac moj problem? Z gory dzieki.

• 3 lata później...