Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Biały Ekran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś dostałem router od netii 2 mb.I gdy dostałem ten router to podczas grania mam problemy otóz chodzi o to ,że po zalogowaniu musze długo czekać,gdy zaczynam grać w jakiś tryb to podczas pokazywania 5 topów robi się biały ekran i wyłacza się CA.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

instalowałem niedawno nowe sterowniki do karty więc mysle ,że to nei jest jej wina.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano (edytowane)

No dobra a mogłby mi ktoś podać linka? Mam karte graficzna Radeon X600XT

Edytowane przez DawajPlus

Opublikowano (edytowane)

up@

Wczoraj zainstalowałem te sterowniki i zainstalował mi się Catalyst Control Center.Potem włączam CA wpisuje hasło klikam zakładkę ,,Login'' i nie chce się zalogować ;/.Może trzeba ustawić w tym programie coś?

Edit@

Dziś znów właczyłem CA ,gdy klikłem zakladkę ,,Login'' musiałem długo czkekać ,aby się zalogować.Następnie ,gdy doszedłem do gry też trochę czekałem ,lecz już nie miałem tego białego obrazu.A ,gdy już grałem to troche gra muliło.Może trzeba jeszcze raz zainstalować CA? Proszę o odpowiedzi ekspertów.

Opublikowano (edytowane)

Ok spróbuje reinstal ,ale dopiero jutro bo mam mało czasu.Więc proszę modka o niezamykanie, jutro dam znać czy działa.

Edit@

Zrobiłem reinstala i znów CA zamula ;/ Proszę o pomoc

Opublikowano (edytowane)

ref@

Edit@

Nikt mi nie pomoże z tym problemem? proszę bardzo o pomoc

Opublikowano

ref@

Podczas grania w CA muli mi trochę wie ktoś o co kaman jeszcze raz proszę o pomoc ;(.?

Opublikowano

@DawajPlus

Już raczej nikt Ci nie pomożę , ponieważ wszystko co kazali Ci zrobić nie podziałało ..

To musi być wina twojego rutera

Nie wiem jakim cudem bo wszystko jest ok , prędkość itp.

Więc nie wiem co musisz zrobić ^^

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano (edytowane)

ja pitole -.- no dobra można zamknąc.

///Na własne życzenie.

~Len.

Edytowane przez Lenart

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...