Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Polecam ci te:

To jest ukryta treść, proszę

A ja mam takie, sa super pro elo jak dam maxa to słychać mnie na końcu ulicy w mieście :P

To jest ukryta treść, proszę

@Edit na przyszłość linki dawaj w code.

Edytowane przez MouManis

1308659548-U100922.png

everyday_i__m_shufflin_test_by_ex_trident-d3hoejq.gif

Opublikowano

Ogólnie polecam głośniki z serii Creative, czego nie można powiedzieć o słuchawkach... = )

Opublikowano

Tak jak bogusuaf mówi moim zdaniem najlepsze Geniusy. Sam mam model SW HF 5.1 5005. Za nie dużą sumkę możesz mieć głośniki grające w na prawdę wysokiej jakości dźwięku :) Teraz chyba kosztuje coś koło 250-300 zł nie powiem Ci dokładnie. Ja kupiłem od kumpla za 150 zł i browara :D

Opublikowano

Znajdziesz tanio geniusy SW-5000 / 5005, ewentualnie zakup aktywne kolumienki stereo Genius 2000x(te aktualnie posiadam, znalazlem na allegro za 100zl i jak na ta cene sa ok, ale ogolnie nic specjalnego bo zeby dobrze gralo to trzeba wydac przynajmniej 1000zl), 1800A, 1250A. Ogolnie tanie zestawy 5.1 sa do kitu i nie oszukujmy sie, mialem tez drogie z-5500 ktoe niemile mnie zaskoczyly i sprzedalem je po 2 miesiacach.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Głośniki wybieraj po firma :

- Creative

- LOGITECH

I co najważniejsze ! -> Po mocy. Moc jest wyrażana w formie : Wat [W]

Możesz kupić głośniki 5.1 mające moc 40/50 Wat, które powinny zadowolić twoje lub kupić głośniki 2.1 mające moc 100-200 Wat i mieć o wiele lepsze brzmienie.

sygnanu.jpg

Opublikowano
Głośniki wybieraj po firma :

- Creative

- LOGITECH

I co najważniejsze ! -> Po mocy. Moc jest wyrażana w formie : Wat [W]

Możesz kupić głośniki 5.1 mające moc 40/50 Wat, które powinny zadowolić twoje lub kupić głośniki 2.1 mające moc 100-200 Wat i mieć o wiele lepsze brzmienie.

Kolejny twój post na miarę idioty roku.

Moc nie ma tutaj nic do rzeczy, bo te pseudo chińskie wynalazki mają po 1400W! (w rzeczywistości 14 na cały zestaw). Creative śmierdzi. Głośniki 2.1 to głośniki z basowością, a nie brzmieniem. Najlepszą wierność muzyki oddadzą głośniki 2.0, w tym wypadku mogą to być podane przeze mnie microlaby, albo solo 1c.

Innym razem.

Opublikowano

Ja bym poszedł do punktu sprzedaży do komputerowego sklepu i tam mogą Ci doradzić , bo Ci up piszą jakie mają i im fajnie gra :)

ja mam z natEc firmy + wzmacniacz tysiaka :) więc...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Bogusław co ty pierdolisz ?

Włąsnie że moc ma dużo znaczenia. I jakbyś umiał czytać napisałem żeby brał pod uwagę : Creativ i te całe Logitchec. O wiele lepsze są 2.1 od 5.1 jak mają większą moc. Osobiście mam 5.1 bo słucham i tak max na 20% mocy

sygnanu.jpg

Opublikowano

Niebieska Erka sie nie zna, Bogusuaf. ma racje jak cos. Bo mnie krew zalewa jak czytam to co jest napisane w tym temacie.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
hanocki, a jaką masz karte graficzną ? Zintegrowana czy nie? Ile ma miejsc na minijack ?

Co ma karta graficzna do wejść dźwiękówki, idioto roku?