Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wycena] Jelon i pare kont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka, chciałem pozbyć się kilku niepotrzebnych kont.

Na początek zacznę od jelonka:

Jelon +9 średnie 41 kd potwora +4, śmierci +3.

Pierwsze konto:

Woj body 49, aura, wirek m2, 1pkt w 3stronne, jeden w szarże reszta w berek bez eq.

Drugie konto:

Woj body 61, aura, wirek, berek m2 + reszta niestety nie pamiętam, wiem że wszystko weszło na 17 (na każdym koncie)

Trzecie konto:

Ninja 62lvl, chmurka m7, zasadzka m6, szybki m6(napisze m7-m10, m6-m9 :P ) , lwia +9, Kremowe +2 speed +2 15 miecze, Jadeity 10% na 2reke, funkcja +7 jeden zjarany i puste, czer. ubranie mrówki +7 10% na 2reke, funksja +5 15% na sztylety, ubranie lwiej mrówki +4 1.5k hp, osiem par ebonów w tym jedne +9, ubranie lwiej mrówki +6 2k hp, kd speda, deefa +2, kozy +9 sr 17 kd penetry +3, jelon +9 sr 15 ze zjaranymi,10 pelek, 23 przepy do v2, funksja +6 1,5k hp, sześć medali, 43 zioła ze średnich, 183 ości, sztylety na 1lv +9, fms +9 sr 9%

Konta mam zamiar sprzedać na allegro, nad jelonem się zastanawiam(raczej w kamykach, a później kamole na allegro)

Z góry dzięki za wycenę, wolałbym aby wypowiadali się ludzie którzy sporo grają na onyksie i chcą mi pomóc, a nie nabić sobie posta ;)

ps, przepraszam że tak chaotycznie napisane.

Edytowane przez AdamS12
52287137559562145640.png

Opublikowano

Za Jelonka dostaniesz do 12-14 kamienie maksymalnie. Za konto numer 1 wyciągniesz do 35 zł, za konto numer 2 do 45 zł, a za ostatnią postać możesz dostać jakieś 90-110 zł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...