Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem dziś wiadomość: "[GM]Tarky(FROM): Banned" i od wywaliło mnie z gry!! Napis był na żołto jak global, a nie rózowo. Potym znow normalnie wbilem na silka :D

Pytanie brzmi czy mieliście taka sytuacje i czy to na 100% oznacza bana w przyszły wtorek ??

Opublikowano

Raczej to bylo tak jak z tym globalem wyzej zostalo napisane, a dc to czysty przypadek :] Gmowi by sie nie chcialo logowac na server , a co dopiero jeszcze kazdemu po kolei pisac ze ma bana :) na Twoim miejscu bym sie tym nie przejmowal :]

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

z tym ze przy wywaleniu z gry nic nie pisało, żadne DC po prostu gra sie wylaczyla jak nigdy !

i mozliwe ze to byl global, tyle ze to wylaczenie sie grt hmmm???

Opublikowano

Na 100% to był global jak kolega wyżej zaznaczył gm'owi nie chciało by się wbijać na serwer hmmm nie powiedział bym bo gm zapewne wbija za pierwszym razem albo jak nie może wbić robi ress serwa :P jak się boisz przeżuć wszystko na inna postać i we wtorek zobaczysz czy dostałeś bana jbc przynajmniej rzeczy nie stracisz

Opublikowano

wywaliło Cię bo nacisnołes na ten napis :P nowy bug silka :) ja kiedys na uni tak napisałem i połowa klikneła i wywalilo xD spróbuj tak kiedy :) a sam sie przekonasz :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
wywaliło Cię bo nacisnołes na ten napis :P nowy bug silka :) ja kiedys na uni tak napisałem i połowa klikneła i wywalilo xD spróbuj tak kiedy :) a sam sie przekonasz :P

Kiedys byl tez bug, ze koles Ci wysylal pm z wpisem "DC" i Cie wyjebalo z gry:D ale mnie to wkurzalo >.<

"-Kocham Cie

-Wypierdalaj"

lol

Opublikowano

hehe dzis milem to samo brat mi pisz na gg koles mi napisla gm [GM]Tarky(FROM): u use bot? zachwile looka mam tkis sam priv :P on dostal dc ja za chwile terz tzn za okolo 10-12 min ^^:D

Opublikowano

Heh teraz turki przed dh na pvp piszą [GM]Tarky(FROM): i tutaj coś po turkowemu :)

A propos dzisiaj do mnie do szkoły przyjechały turki na jakąś wymianę. Zdziwił mnie ich poziom języka anglielskiego :) Zapytałem się czy gra w silka powiedział że tak, a ja do niego you lvl?? a on: I do not know. I am use bot. Powiedziałem tylko noob i odszedłem

Ja przynajmniej wiem jaki mam lvl :)

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

@UP

Yhy, whatever -_-

A co do tematu, to albo bug, albo tarky sobie sie bawi, ale watpie, ze dostaniesz bana

Opublikowano

o mniej wiecej o ktorej godzinie wywalilo Cie z gry?? na aege (gdzie gram)... od kilku dni ok ~21.30 jest jakis smieszny reset ^^

Opublikowano

Coś się po turecku pruł :)

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

Tak to nowy bug -.-

Jest gdzieś opisany ale nie będę podawać linku bo nie potrzebujemy kolejnych dzieci neo które wywalają kogo popadnie z serwera, w szczególności boty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...