Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać do 1350

KRULL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie myśle nad anką ,ale licze na wasze propozycje. Biega mi bardziej o postać która wbija napierdala 3-2 skille ignite i po sprawie przydałby się też slow czy stun. A może pozbierać np na takiego kassadina?

Weteran
Opublikowano

Veigar jest dobry, skillem na Q może sobie AP ładować, tzn. za zabicie creepa z tego skill dostaje 1 AP, oraz ma AoE stuna.

Może zabić spokojnie innego castera na 3 skille, ale w sumie sam ginie na 2, ponieważ straszny papier z niego jest, ale to jest minus każdego nukera.

@down: kolega prosi o nukera który zabija na 2-3 skille, podczas gdy sion ma mało wspólnego z nukerem, nawet nie ma 3 skilli aktywnych :D

Opublikowano

polecam siona, szybko masz duży dmg - combo stun + bańka robią na prawde dużo

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano
A może pozbierać np na takiego kassadina?

Zdecydowanie tak. Kassadin to "pies na kille". Wyfarmić jest go strasznie łatwo.

Zwłaszcza jak masz już odblokowane ulti.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Veigar jest dobry, skillem na Q może sobie AP ładować, tzn. za zabicie creepa z tego skill dostaje 1 AP, oraz ma AoE stuna.

Może zabić spokojnie innego castera na 3 skille, ale w sumie sam ginie na 2, ponieważ straszny papier z niego jest, ale to jest minus każdego nukera.

@down: kolega prosi o nukera który zabija na 2-3 skille, podczas gdy sion ma mało wspólnego z nukerem, nawet nie ma 3 skilli aktywnych :D

Veigarem grałem -by zestunować ofiara musi wpaść na ściankę bramy nie spodobał mi się w czasach rotacji więc raczej sobie go odpuszcze.

Nie koniecznie musi być to nuker ,ale na takie postacie jestem bardziej otwarty myśle nam fidlestickiem nie mam żadnego junglera a wydaje się być też dobry na 3vs3 co o nim sądzicie ?

Ostatecznie może być też postać za 3k +

Opublikowano

Fiddle jest dobrą postacią bo ma fear na jednym ze skilli. Prawdziwa zmora wszelkich casterów.

Rzucasz takie cacuszko na wroga, a twój team załatwia sprawę : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Veigarem grałem -by zestunować ofiara musi wpaść na ściankę bramy nie spodobał mi się w czasach rotacji więc raczej sobie go odpuszcze.

Nie koniecznie musi być to nuker ,ale na takie postacie jestem bardziej otwarty myśle nam fidlestickiem nie mam żadnego junglera a wydaje się być też dobry na 3vs3 co o nim sądzicie ?

Ostatecznie może być też postać za 3k +

Fidle nie jest dobry na 3 vs 3. Jeśli chcesz grać 3vs3 to : Nunu(450), Trynda(1,3k), Olaf(3,1k), Xin(3,1k), Jax(3,1k)

Opublikowano

nuker czyt. postać która zada Ci dmg za pół hp 2 skilami = sion oczywiście w ap bo żaden ad nie jest nukerem ~.~

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Z nukerów polecam Leblanc, combo, zabije nie jednego : D, Ofc ładnie wciśnięty, żeby wszystko wpadło.

Tylko trochę droga jest.

Annie może też ładnie nukować, skill co 2-3 s robi swoje, zfeedowaną anką grałem to wpadło na mnie 4ech, 3 zabiłem, od 4tego stuna dostałem :D

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Dr.Mundo Nasus Annie i Veigar

Annie ma dobre ulti + zajedwabiste skile(mag)

Veigar ma mocne skile + ulti + stuna(mag)

Nasus dobre ulti + skile(ciezko go czasem dednac)(chyba mag albo chuj wi co)

Dr Mundo ma duzo zazwyczaj hp i mocne skile(postac podchodzaca pod tanka)

sstwc.jpg

Opublikowano

nasus to nie mag, to mele tanky - dps, ale żeby nim grać trzeba dużo się farmić, a ludzie chcą zabijać dużo i szybko

35205.jpg

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...