Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HR1860 a perm ?

NojamN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam małe ale zgodnie z zasadami gun emporium nie możne przerabiać broni na parma. jeśli zrobisz na perma już przerobioną broń to to przerobienie zniknie !

Opublikowano

Mam małe ale zgodnie z zasadami gun emporium nie możne przerabiać broni na parma. jeśli zrobisz na perma już przerobioną broń to to przerobienie zniknie !

Nie wiem o co ci chodzi ...

Tak jak zavetti powiedział.

Kupujesz M14 na 10 lat później przerabiasz i masz.

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

1.Niby jak ?

M14 znika , czy to drugie ??

2.Lamiesz regulamin , nie dozwolony kolor , to kolor Zav'a

3.Powinna byc M14 choc na Perm , to drugie moze na 1 dzien , zalezy.

Z tego co ja mysle to masz tylko raz 7 Pallet ( czy czegos tam) wiec na raz starczy , apotem powinna byc M14.

Edit.

Z tego co powiedzial @Down Ja juz nie rozumiem.

Edytowane przez MaxAnnihilator
Opublikowano

Nie da sie tego zrobic. Z broni Permament nie da sie robic w Gun Emporium. Nawet jesli kupisz na te 3500+ dni to zrobi ci sie perm a perma nie przerobisz.

Opublikowano

Broni na stałe, nie da się przerabiać w Gun Emporium. Ani broni, które się zrobiło w Gun Emporium nie da przedłużać.

Opublikowano

mi sie wydaje ze nie da sie zrobic na perma w taki sposob jak chlopaki mowia bo skoro mamy pistolety na perma 1911meu na perma nie da sie zrobic z niego rewolwera prawda??

jesli chcesz hr1860 na perma to musisz kupic m14 na 10 lat ale nusi ci brakowac 30 dni

wtedy laczysz 2 takie same karabiny i daje ci to perma ale moge sie mylic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...