Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję]Cheata

Arest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej poszukuje czita ktury by sie przedarl przez barjere z UTDC najlepejej typu HelioS Hokk 4.0 abo cos w tym stylu zeby sie przedar prez UTDC i zeby nic nie wykrylo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

EJ wujek google ci pomoze ej

sam wpisales nazwe chita tyle ze nie tu co trzeba ja przed chwila w googlach znalazlem HeliosHooK 4.4 i jest wypas :)

Opublikowano

Widzisz ruznicy miedzy HelioS Hook 4.4 a helioS Hook 4.0 4.4 to jest badziewie w poruwnaniu do 4.0 4.4 mialem a macie jakies hceaty kture nie maja zaznaczone autoaim, tylko samo auto fire ze jak namierzamy na kolesia to szczela a nie ze nie namierasz to neiszczeli macie cost akieo i zeby nic nie wygrkylo

Opublikowano
Widzisz ruznicy miedzy HelioS Hook 4.4 a helioS Hook 4.0 4.4 to jest badziewie w poruwnaniu do 4.0 4.4 mialem a macie jakies hceaty kture nie maja zaznaczone autoaim, tylko samo auto fire ze jak namierzamy na kolesia to szczela a nie ze nie namierasz to neiszczeli macie cost akieo i zeby nic nie wygrkylo

mam ten sam problem ale jak hce wylaczyc auto fire to nie moge pojawia sie menu i jak hce ruszyc kursorem to sie nieda a i jak naciskam lewy pojawia sie czerwony a jak prawy niebieski prosze o pomoc

Pomogłem daj - :-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

arest jezeli chcesz zeby tlyko ci walilo jak najedziesz strzalka na kolesia to to triggerbot jest (idk 1.0.5 klikasz 1123) i masz super opcje:D

paintilovemusicskeleton.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano

UTDC omija np Night-radar ale ma aby opcje rdr ct-hook 1.3 również omija UTDC i ma wszystkie opcje które ci sa potrzebne nawet i te które nie są :P

@close

Problem Rozwiazany

1356885104-U84203.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...