Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] zabijają mnie na 2 hity

xMenProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem poniewaz inni gracze i potwory zabijaja mnie na 2 hity (2 uderzenia) nie wiem dlaczego mam wszystko +9 a i tak mnie zabijaja prosze o pomoc

ps.gram wojem body

tiger33335.png

Moje Nowe Konto na MPC Forum

Opublikowano

Dałeś za mało informacji, abyśmy mogli Ci pomóc. To jest jakiś global, a może prywatny serwer? Jeśli masz ekwipunek +9, nie znaczy, że musisz być pro... liczy się ABS i dobre bony.

Opublikowano

Przykro mi to mówić, ale masz słabe konto i dziwisz się, że padasz na dwa uderzenia.

Temat według mnie nie jest potrzebny... wbij skille, zrób ekwipunek, a wtedy przeciwnicy będą mieli problem z rozłożeniem Cię "na łopatki".

Opublikowano

Masz specjalny dział z poradnikami i tutorialami

http://www.mpcforum.pl/forum/353-tutoriale/

Poczytaj TuT'y o klasach postaci, gdzie expić, jak zrobić dobry ekwipunek, itd.

Opublikowano

To zbieraj w V2 kasę lub zakładaj jakieś dropy, albo najlepiej wróć na jakieś trudne globale inaczej nie nauczysz się grać.

Opublikowano

Jeśli zdecydujesz się na grę na globalach to mogę Ci poradzić trzy zagraniczne serwery

www.metin2.com.br

www.metin2.co.kr

www.metin2.us

Jak na nich trochę pograsz to możesz się dużo nauczyć i potem pomoże Ci to na prywatnych serwerach, itp.

Opublikowano

Rate takie samie jak na PL'u, ale ceny o wiele, wiele mniejsze przez co gra jest przyjemniejsza. Powodzenia Ci życzę, miłej gry!

Opublikowano

Możesz liczyć na mnie, możesz liczyć na kilkadziesiąt userów MPC. Nie martw się, tutaj większość stara się pomagać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...