Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oturz niedawno zaczolem grac alokenem :) , czytalem kilka poradnikow co do buildu ale tam niema wiekrzosci skili. Prawdopodobnie temu ze wyszedl nowy update a7 i teraz niewiem w co dawac szczegulnie bym prsosil o pomoc w doborze buffow[zakladka spell], jakie warto dac a jakie nie bo zostaly mi 4 pkt do rozdzielenia i niewiem czy na wszystko starczy, prosze o pomoc :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystkie skille, które były wcześniej są. Robisz je według poradników a w reszte dajesz też :)

であるSpidoo

Opublikowano

na twoim levelu rhombusy, 85 + już kamyki z 4 lub 5% tylko nie pamiętam właśnie jakie :P

W dk squere przede wszystkim chodzi o to, żeby podłączyć się do kamienia, który jest na środku mapy i bronić osobę, która nawiązuje łączność. Jeżeli nie zabiją jej przez 3min to wygrywacie i dostajecie sporo dk expa. Jeżeli przegracie znacznie mniej. Oczywiście za zabicie też jest exp ale to leci dla całego pt dlatego warto znaleść sobie jakieś dobre bo jeżeli wszyscy w twoim pt będą padać to nie ma to sensu.

であるSpidoo

Opublikowano

albo czy wie ktos co daja wszystkie buffy bo ja tego nieogarniam pisze ze Spera and Gurad arm a gdy nacisne c nic sie niezwiekrza. Jak by tos napisal co kazdy buff daje :D:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U alokena we wszystkie buffy powinneś dawać chyba, że chcesz być chamem i nie pomagać innym.

Do niektórych buffów potrzebujesz itemu: Guard Arm bo bez niego nie działają.

であるSpidoo

Opublikowano

A do pvp albo do buffowania samego siebie oprocz tych dwoch bufow co guard jest potrzebny mozna sie tylko 2x buffnac bo jak widze na tym pasku gdzie mam aktywne buffy pozniej sie zamieniaja? ;p czy jak to jest? xD a jesli tylko 4 buffy mozna to jakie polecacie? :D narazie uzywam decreace damage i rebelion sword niewiem wydaja mi sie najlepsze xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png