Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otusz robie wlasny serwer mt2 mialem zamiar robic go jako projekt i zajecie na nudne DNI wakacyjne nie kazde tylko tak czasami jak kazdy wie w wakacje tylko przez pierwsze 2 -3 tyg jest fajnie pozniej nudyy ;D ok to sedna sprawy ... MAM TAK DUZY PROBLEM ZE TO JEST PRZEGIECIE ! :(( chodzi o DODAWANIE GM-A nie moge nawet sobie dodac robie tak samo jak jest na filmiku nawet DAMN konto robilem takie same -_- i nie dziala mi sie wydaje ze cos mam spartolone z IP poniewaz mam 2 hamachi jedno nowe 2 stare i nie wiem jakie jest moje GLOWNE ip z hamachi probowalem jakos to ogarnac ale nie dziala ;/ kiedys jak mialem 1 hamachi to dzialalo normalnie jestem pewien na 100500100900 % ze robie wszystko POPRAWNIE tylko chyba IP nie dziala :(( wszystko inne edytowanie misjii itp itd DZIALA tylko to je*** GM ;( PLS jesli bedzie potrzeba do przez TEAMVIEWERA mozecie OBCZAJIC :) DAM +++ za dobra pomoc DZIEKI :) . POZDRAWIAM jezeli pomozesz to moge nagrocic GM-EM nie robie beznadziejnego serwera bd sie staral robic serwer na profesjonalnej administracji nie spamcie ze o PROFESJONALNEJ a gm-a nie moze dodac WIEM JAK DODAC GM-A tylko ten glupi problem sie pojawil navicat chyba cos jest zwalony probowalem na plikach BY RAIN I BY ARYMANIK TO SAMO :( .

169048.jpg
Opublikowano

Sprawdź w virtual PC w tej konsolce czy wszystko dobrze nastawiłeś,mi się to samo przestawiało.Albo coś nie tak jest z bazą.Musiałbym sobie wszystko przypomnieć,i obczaić co ty tam masz

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

Wpisujesz na pewno wszystko dobrze? IP, nick, etc?

Usuń oba hamachi i zainstaluj najnowsze ze strony i wtedy próbuj zakładać serwer...

Opublikowano

Wlasnie to zrobilem PS moze jak ktos bd mial taki problem to USUNCIE OBYDWA CHAMAHI i jak macie Win7 to sciagajcie wersje 1.3.0 :) bo na LogmeIn tej najnowszej NIECHODZI o korporacje ;p nie dziala nic ^^

+ dla cb

@Mozna zamknac :) PLAXMT2 juz rusza :] za 3 tyg powinien byc On :)

169048.jpg