Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]The Dragon`s Scrolls - Zapowiedź + Fabuła i Historia NON PREMIUM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

post-335461-0-52052900-1308694794_thumb.png

-HISTORIA-

Witaj! Witaj w naszej społeczności drogi przybyszu! Jestem Gro-Kash Varios Jestem jednym który odkrył te ziemie! Wraz z moim przyjacielem Gargolem przemierzyliśmy wiele Mil, spotkaliśmy się z wieloma ludźmi, odwiedziliśmy wiele krain i wiosek... Ha! to były czasy... Tak jak mówiłem, przemierzyliśmy wiele mil, gdy trafiliśmy na miasto Bromu w którym Królem był wielki wojownik i zabójca smoków, tak tak... powiedziałem smoków... eheem... yhhh.. przepraszam, chyba jestem przeziębiony... tak jak mówiłem, spotkaliśmy się z nim a on od 3 dni, od 3 dni na nas czekał... czekał na nas abyśmy wykonali zadanie... zadanie które zmieniło nasze życie... po objaśnieniu planu wysłał nas do czarnoksiężnika który miał nas prze teleportować do krainy Cheol w którym mieliśmy znaleźć starożytne zwoje pradawnych zabójców smoków... jednak... gdy już je znaleźliśmy, próbowałem podnieść zwój, gdy dotknąłem zwoju, nagle odepchnęła mnie jakaś potężna siła, oboje wylądowaliśmy na kamiennej kolczastej ścianie 4 metry dalej od zwoju, gdy próbowałem wstać i podnieść gargola pokazało się dziwne.. takie jasne... ale zarówno ciemne jak środek otchłani światło... zwój podniósł się w górę jakby był powieszony sznurkiem na suficie.. otworzył się i pokazał się ruchomy obraz walki wojownika ze stalowym calymore walczącym z wielkim czerwonookim smokiem ziejącym ogniem, wojownik osłaniał się wielką tarczą ze znakiem Templariuszy przed podmuchami płomienia, podszedł do smoka powoli po czym rzucił się na niego wbijając mu długi miecz w środek pyska, wielki claymore które są robione przez orczych kowali wystawało mu z tylnej tłustej łuskowatej szyi, gdy wojownik próbował wyjąć miecz dostał ostateczny cios od smoka, z prędkościom najszybszego stwora z suton "Kozan" wylądował na ziemi, smok przeciął jego napierśnik z kolczugi i wypadł na ziemie zwój który dostał każdy zabójca smoków. zwój się rozwinął i zalała się krwią wojownika jak i krwią z miecza która była krwią smoka... zwój się zamknął i znikł... gdy zgasło światło kazałem Gargolowi zapalić pochodnie by zobaczyć co jest napisane na zwojach. jestem Orkiem i znam starożytny język zabójców smoków. napisane tam było: "Kavach des teroi habe rim Serios maga te ripton" co w naszym języku znaczy "Strzeż się tego co jest w ciemności".... i tak się to zaczęło... wylądowaliśmy na pustym polu... wszędzie pagórki i drzewa... tam zaczęliśmy nowe życie... w poszukiwaniu cywilizacji... w poszukiwaniu prawdy...

-OGÓLNIE-

Tak jak napisałem w Historii co trwało ok. godzinę, ale warto było ;] mam nadzieje że wam się spodoba ta krótka opowieść.

Server będzie otwarty już niedługo bo na razie uporamy się z permissions :P

-POŁĄCZENIE-

Server postawiony na - zwykłym IP ponieważ Gargol12 ma zewnętrzne IP ;]

Godziny otwarcia i zamknięcia - 8:00 - 11:00 do 21:00 - 23:00

IP BĘDZIE SIĘ ZMIENIAŁO CO 24h

IP BĘDZIE PODAWANY FORUM W DZIALE INFORMACJE I ZASADY

-Server.properties-

jest to niepełne ale tylko tyle wiem bo nie patrzyłem mu do tego pliku

Nether - OFF

Potwory - ON

Zwierzęta - ON

Online Mode - OFF (czyli że server jest NON PREMIUM)

Max Players - Jeszcze nie ustalone

PVP (player vs player) - ON

WL (Biała lista) - Nie ustalone

-ADMINISTRACJA-

Główny admin i Hoster - Gargol12 http://www.mpcforum....05172-gargol12/ <--- Jego konto na MPCforum

Administrator i Mistrz Gildii Wojowników - Varios_PL (w grze Gro-Kash Varios)

-BANY-

Bany dajemy za:

1-Nieprzestrzeganie regulaminu

2-Nadmierne przekleństwa (nadmierne dlatego że my też jesteśmy ludźmi i też co jakiś czas przeklniemy =3)

3-Proszenie o Itemy (za 3 razem dostaje się bana)

4-Nie trzeba się wczuwać w klimat ale wole aby tak było

5-Wołanie o Admina-Moda-Vipa (Przez dłuższy czas będzie tylko 2 Adminów, więcej nie więc "Proszenie o Admina = Ban 100%")

-OCHRONA-

Cuboid jest tylko na miasto i działki, poza miastem możesz robić co ci się podoba.

W mieście możesz schronić się przed potworami.

Gildia wojowników prowadzona przez Mistrza Gro-Kash Variosa patroluje teren zamku i chętnie pomaga ludziom w potrzebie.

Ok to by było na tyle ;] czekajcie :D

Edytowane przez Varios_PL

Zapraszam na Forum mojego servera

Opublikowano (edytowane)

@up

Jest napisane w Temacie = )

to jest dopiero zapowiedź, a server będzie za max 5-6 dni ponieważ chcemy żeby wszystko było idealnie ;]

Poza tym będziemy jeszcze tworzyć kraine Cheol którą opisałem w Historii, będzie tam po prostu pole zapełnione kwiatkami mała jaskinia z przeszkodami, tam właśnie znaleźliśmy zwój = D

@topic

Pozatym chciałem napisać że to będzie server coś podobnego do gry The Elder Scrolls Oblivion, bo można powiedzieć że na podstawie tego napisałem historie i fabułę gry ;]

czyli połączone "RPG, Survival" będą tam razy i tytuły np. ja mam nick Varios_PL, ale w grze jestem orkiem i nazywam się Gro-Kash Varios :D

Edytowane przez Varios_PL

Opublikowano (edytowane)

Pvp będzie on? to będzie rownież RP chyba ...

@UP Przepraszam za niedokladne przeczytanie tematu to moja wina.....

Edytowane przez kamilekkk

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

@up

spoko :P

@topic

Stworzyłem forum servera :) zaraz stworze dział WhiteList i będziecie się tam zapisywać :)

www.dragonsscrolls.pun.pl

Opublikowano (edytowane)

Serwer zapowiada się zajebiście.

Co do Historii, to widać żeś się przyłożył.

Na 80% zagram.

Edytowane przez Marras

75217085885568519449.png

Opublikowano

a ja się pojawię na 100% już się doczekać nie mogę

gra na serwie zapowiada się świetnie :) historia i fabuła

pierwsza klasa wielkie ukłony dla twórców serwa

Opublikowano (edytowane)

Uwaga mowi jeden z Adminow

konkurs na permison

chodzi o poprawne ustawienie czyli kolorki itp gotowe prace wysylajcie mi tu na pw badz variusowi

nagroda to : vip i mozliwosc zalozenia wlasnego klanu ! oraz dzialka

Edytowane przez gargol12
Opublikowano

@Odświeżam

Zapisujcie się na WL

www.dragonsscrolls.pun.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...