Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] - Sposobu na celowanie ZOMBIE na afku

pyt0n3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Nie bardzo wiedziałem jak zatytułować temat, ale myślę że każdy będzie wiedział o co chodzi.

A dokładniej : mam tą wklejkę na unl. ammo. dziś kupiłem premke, wszystkie expy, m134. Zagrałem może z 5 rund i chu.

Sirosix nie działa. Ściągam nową wersję a tam Aim - VIP.

Czy znacie może jakś sposób, żeby po zostawieniu kompa na nockę, celowało w zombie ?

BO po każdej grze, gdy ładuje się na nowo, to celuje mi w inne miejsce ;/

Z góry dzięki za pomoc.

pozdro

Opublikowano

Hmmm... Wątpię że takie coś istnieje , bo tylko dzięki aimbot'owi mógłbyś tak zrobić no ale skoro SiroSix się wycwanił i znów dał aimbot'a po Vip'a , raczej nie ma takiej opcji. Ale mogę się również mylić , może ktoś zna to Ci powie , bo bynajmniej z mojego doświadczenia wiem że nie istnieje takie coś , Pozdrawiam

20956368034bfab9a974541.png

Opublikowano

Do tego celu może posłużyć tasker. Nagrywa on sekwencje ruchów myszki i klawiatury, a potem je odtwarza ile razy chcesz.

Musiałbyś raz przejść zombie ustawiając wszystko tak jak chcesz, a potem włączasz w taskerze pętlę i będzie to powtarzał w nieskończoność.

To jest ukryta treść, proszę

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie pamiętam w którą stronę jest odwrócona postać po spawnie, ale jeśli w stronę tej głównej hali, to może gdyby ustawić teleport w Sirosixie (nie wiem czy dalej jest) w odpowiednie miejsce to by celowało akurat w zombie? Jak chcesz to zawsze możesz kupić VIPa, który ma aima

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...