Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

COD 4 MW MULTI POMOCY

Kelvoos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem gre CoD MW 4 edycje z lepsza grafika i 4 nowymi mapami do multi.Gdy chce zagrac w grze wieloosobowej w ogole nie wysiwiela mi sie lista serwerow !!!Klikam dolacz do gry i nic kompletne 0 zadnyhc serwerow ...NIe wyswietlaja mi sie serwery co z tym zrobic?!?!?!? trybu singiel splayer jeszcze nie przeszedlem.

Opublikowano

Kupilem gre CoD MW 4 edycje z lepsza grafika i 4 nowymi mapami do multi.Gdy chce zagrac w grze wieloosobowej w ogole nie wysiwiela mi sie lista serwerow !!!Klikam dolacz do gry i nic kompletne 0 zadnyhc serwerow ...NIe wyswietlaja mi sie serwery co z tym zrobic?!?!?!? trybu singiel splayer jeszcze nie przeszedlem.

Tryb pojedyńczego gracza nie jest powiązany z multi. Zrób aktualizacje PB i baw się ustawieniami (( dołącz do gry --> filtrowanie serwerów )). Zdarza się, że nie ma serwerów, ale po jakimś czasie wszystko wraca do normy ;)

Opublikowano

klikaj ciągle sieć serwerów lokalna itd. filtruj ciągle serwery czekaj i tak baw się w kółko puki coś się nie pojawi. często tak jest po instalacji Call of duty. jeżeli nic się nie pojawi wyjdź z gry PPM odśwież po czym zrestartuj komputer włącz CoDa i powinny się pojawić a jak dalej ich nie ma to Daj sieć lokalną i szybkie odświeżanie i poczekaj aż się załaduje. jeżeli nie skutkuje powtarzaj sposób z 1 zdania

Odpowiedź została Udzielona Zamykam. Jeżeli będziesz miał jakieś pytania to pisz a otworzę temat ;).

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...