Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bug na e-mail!

Kamel/DO/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie tak. Widziałem gdzieś tutaj an forum jakiegoś cwaniaczka co podawał SID i myślał, że nic mu nie można zrobić. Miał farta, że kilka dni później zobaczyłem jego post ^^

Opublikowano

Taak, podawał. Ale wtedy nie było jeszcze tego tuta, a zresztą on nie podał serwera na którym gra.

@Walne edita żeby nie spamować kolejnymi postami ^^

Ktoś podobno próbował większość serwerów i żadnen nie działał. Może jakiś został przeoczony, albo po prostu dał zły SID.

Opublikowano

@2x up

Masz problem to czytasz ten poradnik i nie masz problemu.

@up

Tak, dodałem to już do tutoriala bo wcześniej zapomniałem o tym napisać.

Opublikowano

Yeeah! no konto juz 1 mam teraz zamierzam do jakis dobrych kolesi pisac podadza mi SID i konta nie ujzą

ps. Jest to wsumie dobry sposob na zarobek xddd

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

ej sluchajcie, bo shakowalem komus konto i on po odświeżeniu (ja juz zmienilem maila jego itd) mial home ale z mojego prawdziwego konta na którym gram ... jak to możliwe jest?

Opublikowano

Teraz mi to mówisz ?? kur*a! Gdybyś napisał tego tutka kilka miesięcy temu, teraz śmigałbym sobie po mapach full elitką z 10 pp, albo bym ją przynajmniej sprzedał.

Żeby nie było spamu - Łap + i thx ...

ehh...

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

wiem do czego służa sid-y i że się zmieniają ale akurat w ten dzień sobie nuupków nabierałem i nie wiedziałem jak zmienić email i to mi bardzo pomogło ale i tak konto na bociku już jest lepsze więc teraz to gówna ;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ja bym ci dał kluczyki do samochodu i ty byś mi buchnoł to auto to nie jest kradzież ?To jest właśnie zachowanie polskiego skurwysyna, który sam nie potrafi do niczego dojść. Powodzenia na dalszej drodze życia.

bugpointblack.png

Opublikowano

graty za tutka, ładny

ale niestety bydło nakarmiłeś

3 kolesiom z klanu ktoś zwinął konta

rozstrzelać

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

siemka wam ten bug jest zajefajny tylko mam pytanko co do niego bo jak usuwam całą zawartość body to potem niewiem jak wkleić ten cały kod prosze o pomoc:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...