Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ANKIETA]Najlepszy zapowiedziany hit 2011 roku ?

Smalt

Hit  

99 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy zaproponowany hit 2011roku.

• Battlefield 3
    • Call of Duty Modern Warfare 3
    • Fifa 12
    • PES 2012
    • The Elder Scrolls V: Skyrim
    • Uncharted 3
    • Mass Effect 3
    • Assassin’s Creed Revelations
    • Tomb Rider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GŁOSOWAĆ :)

Mój głos oddałem na Fifę 12 ponieważ jestem jej fanem i na prawdę robi dobre wrażenie ;).

random.jpg

Opublikowano

Wszystkie z wymienionych to mega-hity, ale według mnie tytuł gry roku powinien zgarnąć Battlefield 3 <3

Opublikowano

Uwielbiam wszystkie części Uncharteda nie mogę się doczekać 3 właśnie dla niej kupiłem tą konsole (Uncharteda 2) napoczątku grałem u brata w pierwszą część następnie kupił on 2 część ale wyjechał a ja nie chciałem czekać aż przyjedzie na te 1/2/3 dni bo w tyle czasu bym się nawet nie wgrał więc zaczołem zbierać kase i kupiłem PS3.Uncharted to najlepsza przygodówka/akcja pod względem grafiki akcji przygod ktore sie w niej dzieja wiec jest nalepsza gra ktora wogule stworzyli ;) więc 3 część tej gry pewnie będzie podobnie ciekawa jak 1 i 2 część oby niezaprzestali na produkcji tej gry i żeby było ich wiele wiele więcej ;)))

Opublikowano

Wszystkie z wymienionych to mega-hity, ale według mnie tytuł gry roku powinien zgarnąć Battlefield 3 <3

Zgadzam się, ja najbardziej czekam na Uncharted, mój głos poszedł na MW3 , ale wiem że BF3 to będzie kosa :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

@Upki

Tak BF3 to będzie kosa ale na PC-ty a nie na PS3, a ci co myślą że na PS3 będzie tak różowo jak na PC to są debilami (warn na klate), nigdy tak nie będzie, ja oddaje głos na Uncharted 3 bo to będzie gra roku na czarnulke.

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Opublikowano

@Upki

Tak BF3 to będzie kosa ale na PC-ty a nie na PS3, a ci co myślą że na PS3 będzie tak różowo jak na PC to są debilami (warn na klate), nigdy tak nie będzie, ja oddaje głos na Uncharted 3 bo to będzie gra roku na czarnulke.

Uwierz mi że czarnulka jest w stanie wycisnąć więcej niż PC... <przy dobrym telewizorze> , więc nie chcę się kłócić ale BF3 będzie większą kosą na PS3...

A tak poza tym, to nie zmieniam głosu:)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Głos na MW3! Jeszcze PES12 ciekawie sie zapowiada - teraz lepszy! Bo PZPN zakazał w FIFIE 12 na koszulkach ze sponsorami bukmacherów zakaz używania takich ws. Hazardowej Sprawy i we Fifie Real będzie miał czystą koszulke bez sponsora...

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Uwierz mi że czarnulka jest w stanie wycisnąć więcej niż PC... <przy dobrym telewizorze> , więc nie chcę się kłócić ale BF3 będzie większą kosą na PS3...

A tak poza tym, to nie zmieniam głosu:)

Większą to może nie, bo gra na konsolach będzie hulać w 30 FPS'ach w 720p, ale na pewno znakomicie ją zoptymalizują.

Opublikowano

Ja oddaje głos na BF3, zmiecie MW3 z powierzchni ziemi ;)

Może na konsole nie będzie nie wiadomo jak wyglądał ale i tak będzie lepszy niż CoD

Jak by była ankieta wielokrotnego wyboru, wybrałbym jeszcze AC: Revalations.

PS. widzieliście to? hehe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proste że MW3 zniszczy system w tym roku ! :D

Chyba zniszczy patelnię, bo będzie odgrzewanym kotletem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie Resistance 3, gdzie Mortal Kombat 9???? To Resistance bedzie dla mnie gra roku 2011. Mortal Kombat chociaz juz w kwietniu wyszedl, to jest kozacki. Fatality przebijaja wszystko!!! No ale skoro takie sa podane to z tych wybieram Uncharted 3.

Opublikowano

BF3 , FIFA12 , Mass Efect 3 , AC Revelations.

Myśle że mogłyby to być jeszcze Rage

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...