Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak włączyć soldata? - Poradnik cz. 1

Noir`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oto ja - Noir aka. uffock przedstawiam wam mój poradnik, jak uruchomić grę soldat.

Otóż istnieją dwa sposoby otwierania soldata. Przez skrót i nie przez skrót.

Przez skrót otwieramy soldata z pulpitu. A nie przez skrót otwieramy z folderu w którym zainstalowana została wasza superowa gra!

Ja opisze tutaj jak uruchomić soldata z poziomu pulpitu (przez skrót)! No więc zaczynamy. Opisze wam to w punktach.

1. Jeden z ważniejszych punktów. Siadamy dupskiem na krześle.

2. Bierzemy myszkę do reki. Jeśli ktoś nie wiem o co chodzi, zapraszam tu

To jest ukryta treść, proszę

3. Gdy już opanowaliśmy jeżdżenie kursorem myszki po ekranie, szukamy ikony naszej super gry. Wygląda ona tak:

4. Uwaga! Najważniejszy punkt! Wiele osób ma z nim problem. Najeżdżamy na naszą biedną ikonę, po czym klikamy na nią dwa razy, lewym przyciskiem myszki! Proszeni są państwo o ostrożne klikanie, gdyż może wam się przesunąć kursor myszki. Gdy wam się przesunie, zaczynamy od punktu trzeciego.

5. Gra właśnie się włącza. Możecie być z siebie dumni, gdyż udało wam się uruchomić grę soldat!

W następnych częściach opiszę, jak otworzyć soldata nie przez skrót. Całość wykonana przeze mnie ;>

Skopiowane z

, lecz wykonane przeze mnie na tamtym forum.

Edytowane przez Noir`
noirsig.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...