Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Mój fms na s8 ;]

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

też gram na s8, ja mam 41śr tylko ze 2x kd+4 ;), a kolegi z gildi 56śr ;)

@up z takim fms to se może na pvp... zobacz wQ w akcji :D z tym fmskiem :) w tym 56śr ma kd na pvp albo w jego 2 50śr :D czy 49

fms ładny, dobrze, że potwora+4 ma, do expa idealny, ja se swoim do 75lvl cisne, a potem lwi +8 :) 28sr 20dt;), żeby nie ban na tydzien to już bym w lwim śmigał;/ a tak jeszcze 5dni i 3lvle do wbicia

Edytowane przez Aguire
Opublikowano

Robiony :) mialem 41% srednie ale kd woja i penetry +4... wydałem ponad 35 bodzi.... -.- a ndal był +4 ;/ A ten jakoś mi się udał ;D

zobacz jak ja ulepszałem mojego 41:) (na kanale jest) mi jakoś do+8 nie spalił ani razu a potem troche ale i tak wlazł:) zreszto zobacz

Opublikowano

zobacz jak ja ulepszałem mojego 41:) (na kanale jest) mi jakoś do+8 nie spalił ani razu a potem troche ale i tak wlazł:) zreszto zobacz

Znam cię ! sprzedawałem ci duze zielone potki ;p

Opublikowano

o.O bardzo ładny FMS. Na niektórych privach trudno zrobić coś takiego, a co dopiero na Metin2 PL.

Wielkie gratulacje i uznanie za chęć do działania. = )

Opublikowano

Znam cię ! sprzedawałem ci duze zielone potki ;p

xDD jeszcze mam ich 700 xD hehe na v2 poszło już 100 :D, może za 5 dni jak unbana dostane to nastepne 100 pójdzie:), Zielone potki się przydają :)

• 5 lat później...
Opublikowano

Materiał zamieszczony w temacie jest wygasły.

Temat zamykam i kosz.

Robimy porządek w dziale.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...