Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Warcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcial bym zaczac przygode z Warcraft'em ale moja wiedza na temat tej gry jest zerowa wiec mam kilka pytan:

1. o co chodzi z tymi amonamentami, slyszalem ze mozna wybrac drozszy i tanszy, jesli tak to ile kosztuje najtanszy bo 30/45 zl moge wydac raz na miesiac

2. czy mozna za to placic przez paysafecard lub vise

3. czy jest do tego jakies spolszczenie bo z angielskim to mam [...] :/

4. i czy mogl by ktos podac wszystkie albo chociaz najpotrzebniejsze informacje potrzebne do rozpoczecia przygody z Warcraft'em

Legenda
Opublikowano

chcial bym zaczac przygode z Warcraft'em ale moja wiedza na temat tej gry jest zerowa wiec mam kilka pytan:

1. o co chodzi z tymi amonamentami, slyszalem ze mozna wybrac drozszy i tanszy, jesli tak to ile kosztuje najtanszy bo 30/45 zl moge wydac raz na miesiac

2. czy mozna za to placic przez paysafecard lub vise

3. czy jest do tego jakies spolszczenie bo z angielskim to mam [...] :/

4. i czy mogl by ktos podac wszystkie albo chociaz najpotrzebniejsze informacje potrzebne do rozpoczecia przygody z Warcraft'em

1. Abonamenty czyli tzw. PrePaid'y, trzeba płacić co miesiąc aby móc grać w WoW'a, w empiku są one dostępne w cenie ~120zł, ale jak poszukasz w dolarach to wyjdzie ci ok. 45/50zł.

2. Na pewno znajdą się jakieś sklepy oferujące takie opcje.

3. Nie, ale jest wiele stron polskich nt. WoW'a na których jest dużo wyjaśnień dot. misji.

4.

To jest ukryta treść, proszę

Legenda
Opublikowano

gre bede mial od kuzyna wiec jest tylko problem z platnoscia, te 50zl to place na ile miesiecy

Zależy gdzie kupujesz, szukaj na stronach oferujących prepaidy i powinno pisać na ile.

Ale za 50zł to zapewne na 30dni.

Na przykładnie empiku:

Za 100zł masz 60dni grania.

Opublikowano (edytowane)

Osobiście nie gram w WoW'a ale mój kolega gra i mówił żeby zagrać na globalu potrzbea +60zł miesięcznie.

Radze na serverach grać\

@Edit prywatnych serverach xD

Edytowane przez MatioSx
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Abonament się płaci za 2 miesiące i wynosi około 75zł. Polecam stronę

, są tam teraz promocje oferujące wszystkie części gry dużo taniej, żeby w pełni zacząć grę trzeba wydać około 200zł.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Start:

Do gry potrzebujesz:

Battlechest - 38,90

Wrath of the Lich King - 41.90

Cataclysm - 58.90

Pre-paid - 75.90

Ceny wg keye.pl, możesz kupić na allegro, być może tam można kupić via paysafecard, do rozpoczęcia gry POTRZEBUJESZ battlechest, daje Ci to 30 dni gry+ dodatek TBC, polecam rejestrowac się z

Masz wtedy + 10 dni czyli 40 dni, to potrzebujesz do zaczęcia gry, następnie WoTLK zwiększa max lvl do 80, Cataclysm - 85.

Oczywiście możesz tego nie kupować, jednak nie zaznasz gry, bo wszystko zaczyna się na maxymalnym lvlu.

Do tego dochodzi co 2 miesiące abonament w wysokości średnio 75-78 zł, co daje nam jednorazowy wydatek rzędu 150 zł, co pozwoli Ci grać 40 dni, następnie 76 zł co 2 miesiące.

Nie musisz wszystkich dodatków na raz kupować.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

@UP konto bede juz mial i czy da sie na 1 koncie zrobic kilka postaci bo na nim jest zombiak czarodziej z lvl'em od 65 do 78lvl, czy mzoe byc tak ze poprostu zainstaluje wszystko i pozostanie mi tylko placenie abonamentu, kolejny raz powtorze ze bede mial konto bo kuzyn mi je odda z gra, bede musial chyba tylko dokupic ten najnowszy dodatek ale bardzo bym prosil o konkretny link do aukcji (nie konkretnie allegro) z tymi PP za ok 76zl i z mozliwoscia zaplaty paysafecard!!!!!!!!! na allegro nie mozna, prosze teraz tylko o link do takiej aukcji!!!!!!!

Opublikowano

Nie będziemy Ci nic szukać, ręce do dupy przyrosły?

Mama nie nauczyła sobie radzić samemu?

Zresztą, wątpię żeby była taka możliwość, wymaga to konfigurowania systemu, a czy komuś się chce, jeżeli ma możliwość ustawienia bota na przelewy bankowe?

Nie.

A o vise to ci o kartę chodzi?

To można wszędzie tym płacić tam gdzie jest płacę z allegro, dotpay.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano (edytowane)

-.- wlasnie kuzwa szukam i w cholere nie moge znalesc wiec skoro sa tu ludzie grajacy juz od dawna w ta gre to pytam bo paysafecard jest dla mnie najwygodniejsze...

ps. I NIE RZUCAJ SIE Z RYJEM NA MNIE!! dziekuje

Nie rzucam się do Ciebie z ryjem, tylko zwracam Ci uwagę.

Opanuj nerwy.

A ta twoja Visa?

Edytowane przez Czerew