Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft Długa Podróż [LP z Fabuła]

NiubilKonto2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tutaj CarrotPL może większość pamięta mnie z skończonej serii minecraft zagubieni jednak postanowiłem zrobić coś sam . ;D

Prolog:

Odcinek 1

KOMENTUJCIE,SUBSKRYBUJCIE,OCENIAJCIE!

JEŚLI JUŻ SKOŃCZYŁEŚ OGLĄDAĆ PROSZĘ SKOMENTUJ TUTAJ NA MPCFORUM!

Jeśli zasłuzyłem daj

+

Opublikowano

ehhh myślalem że będzie coś fajnego i ciekawego

ale to jest poprostu ZAJEBISTE na maxa

nareszcie zajefajna fabuła dobry aktor i dobry montaż nic dodać nic ująć

jednym słowem za je bis te

masz +++

Opublikowano

Mi się bardzo podobało, nagrywaj dalej, bo Ci to świetnie idzie. Nie tak jak niektórzy bez fabuły kompletnie tylko idą i budują...Leci "+", dobra robota.

Kocham mame

Opublikowano

Co do głosu, to chyba ja go nie wybierałem prawda po co mam zmieniać mój głos, czy ty byś zmienił swój własny głos to jest moja wizytówka a jak ci się nie podoba zawsze możesz wyjść.

Co do pierwszego odcinka co prawda to prawda może jest nudny ale to dopiero początek musi być jakieś zapowiedzenie całej akcji i napełnić film jakimśkolwiek klimatem.

A teraz dla ciebie muzyka :

1. Intro : Penumbra Black Plague theme

2. Czarne tło : ujjj nie pamiętam, ja nutki wpisuję w youtube np penumbra soundtrack, amnesia soundtrack możesz poszukać jak znajdę to z edytuje .

3. Jak ktoś puka : Pan Labirynth Soundtrack

4. Jak wyrusza w poszukiwania : Gladiator soundtrack Main Theme

5. Jak zobaczy budynek : Penumbra theme song

6. Jak wchodzi do budynku : Też mi się gdzieś zapodziała mam nadzieję że na razie starczy tyle jak znajde to z edytuje .

Przepraszam MPCforum za dublowanie posta, przed minięciem 24h czasu no cóż ale musiałem odpisać możecie mi wstawić to +10 ostrzeżeń, ale jak nie musicie to nie wstawiajcie.

Jeśli zasłuzyłem daj

+

Opublikowano

Kocham, Kocham, Kocham!

Świetne! Czekam na następne odcinki! No i wstawiłeś moją ulubioną muzyczkę z filmu "Gladiator". Masz świetny głos i po prostu talent do kręcenia. Chociaż bardzo mi szkoda, że nie ma już serii "Minecraft Zagubieni", która super się przedstawiała.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Było na forum zamieszczone podobne o górniku i tamto jest lepsze. Wszyscy ze siebie ściągacie pomysły..

Po pierwsze pomysł jej mój własny, nie wiem w ogóle o co ci chodzi? to że 2 rzeczy są takie same i ktoś zrobił je szybciej to jest ściąga? Czy ja zrobiłem o jakimś popieprzonym górniku ?

Niee zrobiłem o kolesiu co rozwiódł się z żoną i jego córka zagineła i musi jej szukać nie wiem kolo gdzie coś od kogoś ściągnąłem po prostu jesteś zwykłym hejterem.

[Jeśli ciągle tu jesteś ten co pytał o odcinki, to tak mam nadzieję że w przyszłym tygodniu]

Jeśli zasłuzyłem daj

+

Opublikowano

SUPER SUPER I JESZCZE RAZ SUPER

Zdumiewający prolog, na początku myślałem: "kolejny denny film, który nigdy się nie wybije dalej niż ctsg i jj"

Jednak się myliłem, mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz i będziesz robił lepsze filmy niz oni. Daje Ci + i 5 w profilu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nowy odcinek już niedługo :] w odcinku wystąpią [Nolifee666(może) i Kyotka] .

Nad odcinek pracuje już sporo czasu mam nadzieje że was nie zawiodę!

@Odświeżam.

Jeśli zasłuzyłem daj

+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...