Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prosba clan

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam moglby mi ktos przedstawic w kilku obrazkach lub jednym jak odejsc z klanu w ca eu jestem na clan profil i co dalej??

niejestem zalozycielem tylko membersem

Edytowane przez mcafee
Opublikowano

Po prosty dajesz Clan --> leave clan --> leave clan ( prawy górny róg) i dalej juz sam powinienes sie skapnąć.

Prosto zwięźle i na temat.

Opublikowano (edytowane)

Zakładka Clan obok shopi gun emporium itp. > Clan Search > Wpisujesz nazwe clanu do jakiego chcesz dojść> i masz 2 opcje >Clan Info chyba i tam przeważnie piszą wymogi do clanu i dane na TeamSpeak3 i druga opcja >Apply , dając Apply otwiera ci się miejsce do pisania i w tym miejscu przeważnie pisze się

K/D -

Ranga -

Mikrofon - Posiadam/Nie Posiadam

Edit :

Sry , móh fail źle przczeczytałem

Clan > Leave Clan >Wyskoczy tam jeszcze pare reazy Leave Clan Leave clan itd. aż w końcu skończą się te zakładki i będziesz już bez clanu ^^

Edytowane przez T-Cross

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano (edytowane)

Poproś leadera, żeby wywalił cię z klanu i po problemie. Powinieneś dostac warna za spam, bo już zrobiłeś jeden taki temat.

Spokojnie takich rzeczy nie warnujemy.

Chyba,że to spambot ...

Kokosz kiedyś mówił : "Userzy maja robictopice wy macie im pomagać"

Taka praca .

///Założył 3 takie tematy. Nie chodzi o to, że nie chce mi się odpowiadac, tylko po prostu, że tworzy niepotrzebny spam, bo inne topice bez odpowiedzi są na drugiej stronie.

Zavetti

Edytowane przez Zavetti

9368_gold.png

Opublikowano

a mozecie zaznaczyc w kolko bo ja niewidze tego jakos bo do gownianego klanu doszlem i .... ;/

a mozecie zaznaczyc w kolko bo ja niewidze tego jakos bo do gownianego klanu doszlem i .... ;/

wchodze :

Home

Clan

Clan Profile i jak dalej a jak wejde w samo clan to mi nie dziala ta stronka help na innych przegladarkach tak samo

Opublikowano

normalnie wchodzisz w "Clan" > Leave Clan > Leave Clan

i cie już niema w klanie ^^

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...