Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Co mam kupić na początek? Dziś zacząłem gre.

Po prostu dajcie mi jakiś wyznaczony cel bo inaczej nie umie.

Kogo najbardziej się opłaca?

88498905942410602516.png

Opublikowano

Master Yi, Fiddle - postaci bardzo łatwe do ogarnięcia na początek. W sam raz by uzbierać nimi na coś innego.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Master Yi, Fiddle - postaci bardzo łatwe do ogarnięcia na początek. W sam raz by uzbierać nimi na coś innego.

Już lepiej Master Yi, widziałem ludzi, którzy nie umieli trafić z ulti Fiddle.

Możesz teraz pograć Annie bo jest teraz w rotacji, a jak Ci się ona spodoba, ogarniesz trochę - kup.

Opublikowano

Na początek ja polecam Mater Yi i Nasusa. Annia też w sumie nie jest trudną postacią. Ale jak przeczytasz na początek ogarnięty poradnik do Yi to człowieku jeśli masz trochę oleju w głowie to będą mieli z Tobą problemy :D

Opublikowano

Tak, Master Yi najlepszy na początek, a najgorszy to Soraka, nią będziesz tylko zgarniać asysty i deady. Więc jej nie kupuj jak ktoś ci ją poleci.

Dlaczego tak uważasz.? Jakby ogarnął grę i wiedział jak nią grać to ja nie widzę problemów... I nie pisz że zgarniałby tylko asysty i deady bo tak nie jest.

Opublikowano

@up, akurat taka prawda że zgarniałby tylko asysty ale deadów raczej nie, niesamowity heal soraki może uzdrowić koło 80% hp [przy dobrym buildzie] całemu teamowi co może zmienić los całego tf`a soraka to na prawdę mocna postać lecz niesamowicie trudna do ogarnięcia,

@topic na początek polecam ci Annie lub Master`a YI.

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

Najłatwiej jest ogarnąć Ashe strzela na dystans wiezc w razie czego bedzie ci latwiej uciec. Dobry jest także Master Yi po kupieniu dobrych itemów bedziesz mógł brać na siebie nawet kilku graczy. Moim zdaniem najlepiej kupić jedną z tych 2 postaci. IP na nie wystarczy ci odrazu po zrobieniu tutorialu.

Opublikowano

A ja grając w lola 2 dni najbardziej spodobał mi się veigar przy odrobinie szczęścia nabiłem staty 10/5/3 :)

EWsFx.gif
Opublikowano

Nie polecajcie mu mastera bo ja nim gram xD(mam wlasny build :))

Ja ci polecam veigara,ashe i annie.

Asha jest rownie latwa postacia jak master.

Annie i Veigar to magowie,przy odrobinie szczescia szybko je ogarniesz i bedzie mistrz(zwlaszcza ulti annie :D)

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie polecajcie mu mastera bo ja nim gram xD(mam wlasny build :))

Ja ci polecam veigara,ashe i annie.

Asha jest rownie latwa postacia jak master.

Annie i Veigar to magowie,przy odrobinie szczescia szybko je ogarniesz i bedzie mistrz(zwlaszcza ulti annie :D)

Nie piszcie że Ashe to łatwa postać bo tak nie jest. Później widać Ashe która swojego ulti używa do dobijania i wbiega w środek team fightu zamiast trzymać się z tyłu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...