Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno gry...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemanko..!!

Szukam jakiejś gry dla 2 osób.Zastanawiam się nad kupnem Left 4 Death / Left 4 Death 2 tylko nie wiem czy nie będzie to trochę za straszne chodzi mi o coś podobnego aby pograć z kolega online aby jakaś strzelanka odpadają gry darmowe typu :WarRock,

Combat Arms , Battlefield Play4Free czy też Płatne Battlefield Bad Company 2 czy 3 zastanawiam się też nad Crysis'em 2... OK (PAMIĘTAJCIE CENA DO 100ZŁ) DAJE +++

A i jeszcze jedno aby z jednej płyty można było nagrać na 2/3/4 komputery.

OK..!! Wypowiadajcie Się...!!

Edytowane przez warrock1xd
Opublikowano

nie kapuje napisałeś że odpadają płatne i także że zastanawiasz się nad Crysisem 2

Do 100 zł może najnowszy MOH ? albo Battlefield Bad Comany 2 ? 30 zł na allegro hmmmmm co jeszcze Jakiś Cod np mw2 (black ops odradzam), a jeszcze polecam Assassin's Creed Brotherhood fajne multi !

@Edit nie przeczytałem tego żeby na 3/4 kompy grać nie ma takich gier tylko darmowe typu WarRock, Combat Arms Kupujesz grę masz 1 Cd-key= jeden pc

Opublikowano

GTA4 + GTA MP. Robisz serwera 4Fun i się bawicie ;) Trochę roboty przy robieniu ale możliwości setki ( ALBO kupić orginałkii i grasz przez Windows LIVE. - Tzn. Masz ludzi ( boty ) samochody itp. Ful zajebiocha )

sygnanu.jpg