Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Multi hack do CS:New Era

arturdemol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż używam hacka z MPCForum,lecz aimbot jest ubogi i nie zawsze działa.Proszę o link najlepiej do takiego,gdy po naciśnięciu insert,bądź delete pojawia się menu i mogę zmieniać na wartości 0-1.Nie dawać mi ut hacków opengl32.dll bo to własnie w nim jest ten lipny aimbot.Próbowałem wszystkie hacki z MPCforum i tylko ten opengl32 działa,ale jak już pisałem słaby aim.I proszę nie pisać kolejny hack,naucz się grać etc.W końcu to forum o hakach.

bez linków

Opublikowano

Tutaj takiego cheata nie ma.

Polecam przeszukać tobys.dk

Btw. Pisz w odpowiednich działach, tu się zamieszcza haxy.

g0Tef.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Troszkę odświeżę.

Ja obecnie używam tego aimbota opcje są ustawione takie na jakich ja gram bot na NS.

Wypakuj

włącz cs'a

włącz bota

graj wink.gif

Mi To Niedziała Włączam Cs Potem Bota I Nie Działa Włącza Się Leis I Wyłącza PROSZE O POMOC!!! P.S Ja Gram Na Non-Steam

( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)    ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)  

( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)    ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...