Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zajęcie na wakacje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej;]

a więc wakacje zaczynam od jutra;]

ale przejde do tematu. szukam jakiegoś zajęcia co mógł bym robić w wolnym czasie sprawiało by mi to dużo zabawy przyjemności i frajdy;]

jest multum możliwości wiem ale oprócz spotykania się z przyjaciółmi itp chciał bym mieć jakieś zajęcie fajne był pod koniec wakacji miał poczucie iż nie przegrałem ich przed kompem i nie zmarnowałem czasu. Prosił bym was o ABSOLUTNIE WSZYSTKIE wasze propozycje;]

tylko bez żadnych głupot proszę;]

;]

Opublikowano

Ja, jak w tamtym roku, codziennie będę chodził na basen. Tobie też to polecam, ponieważ bardzo fajnie sie wtedy bawisz i rozbudowujesz sylwetkę, a także jest to dobre dla zdrowia (Płuca itp.)

2rc8k5i.png

Opublikowano

Ja zamierzam ( Mieszkam w centrum aglomeracji Śląska ) wybrać się z kumplem po miastach leżących przy moim mieście np. Gliwice, Katowice, i podrywać laski ! BO CO MOŻE BYĆ LEPSZEGO JAK SATYSFAKACJA ŻE PRZEZ WAKACJE POZNAŁEŚ WIELE DZIEWCZYN ?

To chyba lepsze od codziennego picia wódki ; )

Oczywiście takie wyjazdy do innych miast nie są na dłuższą mete, tak więc trzeba mieć zajęcie w "domu". Można iść do parku, nad jezioro, rynek.

Kolejną możliwością jest zapoznanie się z Koncertami które odbędą się w danym województwie. Ja osobiście chciałbym iść na Czerwone Gitary i Fell.

Spotkania z kumplami -> Ale codziennie nie wyrobisz bo PS: Zbankrutujesz. Przynajmniej u Mnie tak jest że jak się jest grupką to zawsze wbijamy do sklepu po pepsi itp ;D

Jak już pisałem codzienne picie wódki jest tępe ale z 5 razy w wakacje można by się mocniej napić ; )

NA komputerze nie polecam siedzieć, bo zagrasz się, bd już zapóźno żeby gdzieś iść i bd chodził co 10 minut do kuchni tak jak ja Dzisiaj xD

Pozdro; )

sygnanu.jpg

Opublikowano

Jak masz rower to polecam ci z kumplami jezdzić na rowerze ale dalej gdzies do lasu np ja jezdze zawsze na DH swoim z Gdańska na sopotu ponieważ w sopocie mam hopy :D

I tam zawsze skaczemy i wg.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Tak jak pisal Atrox - BASEN to dobry pomysl tez Ci go polecam. Ogolnie aktywnie spędzaj czas, czasem wyjdz do kina, na rowerze smigaj z kolegami itd ;)

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Ja Ci polecam sport typu piłka nożna, ręczna, koszykowa czy basen. Naucz się jeździć na deskorolce czy na rolkach i w skateparkach szalej...

żyj!

Opublikowano

Rok temu całe wakacje przed drukarką siedziałem tzn. tworzyłem rożne postacie w tym roku będe sklejał z zapałek i oczywiście basen

jak chcesz sobie porobić te postacie to tu masz linka :

To jest ukryta treść, proszę

(: