Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Misiekantos253 Pytanie Dla Ciebie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedys Zablokowałem HackSlide Tym Sposobem Co Kazałeś Grałem Na Kamer Modzie Patrze Ban? WTF?! Zablokowałem Przecież HackSlide? Dobra 2 Raz Znowu Ban?

No Wreszcie Patrze Komentarz Dlaczego Tak Mam Koleś Mówi Misienktos Dał Folder Z Zablokowanym HackSlide Wrzuć Go Do Metka I Podmień Potem Wrzuć ByPassa By Misienktoś V 1.2 I Odpal Kliknij ,,G'' I Potem Enter Teraz Możesz Grać Na Kamer Modzie Bez Możliwości Bana Ja Tak Gram Już Tydzień I Tu Pojawia Sie Moje Pytanie Czy Dostane Bana Jak Zrobie Tak Jak Poradził Kolega Odpowiedz Ważne

Opublikowano (edytowane)

No Własnie Chyba Chciałem Napisać Prywatną Wiadomośc Ale Nie Pisało Ze Kurde... Ze Chyba Zablokował Mozliwośc Odbioru Wiadomości czy coś takiego ale jak ja nawet nie handlowałem powyżej 1kkk to i tak bana dostałem o co kaman? teraz własnie próbuje z tym folderem hslide ale nie wiem czy cos zdziała ,,Użytkownik Misiekantos253 nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości''I za co moge jeszcze bana dostać? nie moge handlować powyżej 1kkk (czego i tak nie robiłem a bana dostałem) i co jeszcze?

ale własnie kolega poradził zebym spróbował z tym folderem hackslide podmienionym ale zobaczymy może coś z tego będzie

Edytowane przez Shepread
Opublikowano

teoretycznie nie daje

ale KM nie jest moim zdaniem pewny bo zna się

trochę na programowaniu i znalazłem masę błędów

w tym programie ogólnie sam go nie polecam

Opublikowano

a jak zrobic jakies obejscie zeby mi działam adventure public hack 1,5 bo bez kamer moda nie idzie i tu chodzi mi najbardziej ooooo nie odpychanie z konia ale takie duchowe moze robic tylko jak zrobicto obejscie zeby mi multihack działał??

Opublikowano

ja dzisaj z kumplem dostalismy bana na kazdego 1 konto nie uzywalem kamer mialem blokade od ciebie misiekantos i hs block od kamer wiec nie wiem czy nie dostaniesz tego bana a napewno nikt mnie nie zlapal bo na metki tylko jedze wieczorem o 3 Z kumplem wiec noobow nie ma