Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak przeżucać Drop z FB ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

DO rzeczy: jak przezucac drop z fb na glowna postac ? ja robie tak: lowie na 3 kontach i potem takim noobharem chodze i zbieram wyrzucone przeze mnie malze.... ale potem.. gdy chce dac z tego noobhara te malze na glowna postac to jak wywalam to czy logi tez to wychwytuja i czy ja za to moge miec banika ? może wywalać na bloknietym metku z logami? chociaz sie troche boje o bana na mojej postaci. gram jak cos na twierdzy. Jeszcze rozwazalem taka opcje ^^ ze GM jak chodzi na ghoscie to widzi ze noobhar wywala drop a jakis pro elo kox to zbiera no i wtedy moze byc banik ? jak wy robicie? podzielcie sie radami. ;d

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

NIGDY przenigdy nie odpalaj spachowanego clienta z torrentem i clienta z obejściem bo dostaniesz bana!!

jeżeli uruchomiłeś clienta z torrentem przed odpaleniem tego z obejściem zrób reset kompa

Opublikowano

To znaczy, jeśli masz 3 konta na FB na których wszystko poblokowane jest i łowisz, a na tym noobharze nie masz blokady, bo jest czysty i zbierasz. To noob har nie dostanie bana. A jeśli główna postać i noob har są czyści i nie mają poblokowanego to możesz spokojnie przekładać przez handel.

Opublikowano

thx pomogliscie mi bardzo ale czy ktos mi wytluczy dokladniej to co zieminiak napisal ?

macie po +

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !