Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeoBot

style993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wyręczę moderatorów i napisze za nich. Dodaj skan to pliku, a tak wgl chyba nie ma cracka do Neobota więc raczej FAKE, no ale dodaj skan i niech ktoś się wypowie czy to fake. Pozdrawiam.

PS: A tak wgl jakby to był prawdziwy crack to by było wszystko opisane co gdzie i jak, a tutaj sam link więc na 100% FAKE!!!. Uważajcie!!!

PS: Muszę edytować po raz drugi, koleś umieścił na forum niby depositera, a dokładniej tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/379187-thais-refilerdepositer/page__pid__2691433#entry2691433

Tylko co ciekawe to rozmiar pliku jest taki sam :]

Edytowane przez konrad9510

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

Opublikowano

@up

Nie ma cracka do tego bota, nie było, i raczej nie będzie, ponieważ neobot przy logowaniu łączy się z bazą danych.

Wracając do tematu. Koleś zrobił po to konto na forum, z myślą ze ktoś się nabierze i będzie miał coś z tego, wiec NIE POBIERAJCIE 100% key.

firstsygnasaldavo.jpg

!!!!!!ZBIERAM -!!!!!!

Opublikowano

@UP Tak jak myślałem, że nie ma cracka ale nie byłem pewny na 100%, lecz się domyślałem, że nie ma ponieważ nigdzie nie ma tego.

Myśli, że nabierze, ale myli się zobacz jego temat w innym dziale, a zwłaszcza zwróć uwagę na rozmiar pliku!! ten sam tylko inna nazwa. Po prostu żal takich i tyle.

@Do Moderatora:

Moderator niech usunie jego tematu bo to tylko naciąganie innych itd. OSZUST!!!

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

• Dodaj nową pozycję...