Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pare pytań dotyczące xboxa 360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.witam mam zamiar kupić xboxa 360 ale niestety nie mam telewizora plazmowego i czy pod ten zwykly telewizor bede mogl podlaczyc xboxa360?? moj tv to Daievo jakos tak neoslim 29 cali

2. czy jak przerobie xboxa360 to bede mogl grac na piratach przez internet??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

1.(Chyba) Prawie do każdego telewizora wejdzie xbox360. Ja mam Philipsa 29 cali i mam wejscie. Oczywiście chodzi tu o telewizory o takiej nowszej generacji a nie z 80 lat.

2.Niestety nie, jeśli będziesz chciał zagrać przez neta na piracie dostaniesz bana na konsole. Więc masz 2 opcje. Oryginał, gry drogie za kase i konto gold 12 miechów 129 zł na allegro kod, albo przerobiona konsola masa gier tylko singleplayer

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

1.(Chyba) Prawie do każdego telewizora wejdzie xbox360. Ja mam Philipsa 29 cali i mam wejscie. Oczywiście chodzi tu o telewizory o takiej nowszej generacji a nie z 80 lat.

2.Niestety nie, jeśli będziesz chciał zagrać przez neta na piracie dostaniesz bana na konsole. Więc masz 2 opcje. Oryginał, gry drogie za kase i konto gold 12 miechów 129 zł na allegro kod, albo przerobiona konsola masa gier tylko singleplayer

a dobrze ci chodzi graficznie i grasz w te najnowssze gry na zwykłym tv?? mój tv wygląda tak http://images49.fotosik.pl/267/cc7fc8e65e1ae90amed.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

@UP

tak chodzi graficznie dobrze, tak gram w najnowsze np call of duty black ops lub BFBC2. Ja mam drugi telewizor 42 cale więc wiesz lepsza wygoda ;p

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

1.na zwykłym tv będzie chodzić ale to nie ta sama jakość jak na plaźmie z HDMI (ale to jest oczywiste)

2.niestety nie dostaniesz bana ale tak naprawdę nie warto przerabiać (według mnie) rozgrywka w necie jest bardzo fajna

mało lagów 0 botów można pogadać przez słuchawki a najważniejsze można pograć z kumplami

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]