Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

brand, malzahar

suchy1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się nad kupnem branda albo malzahara. Nie wiem kogo wybrać więc proszę was o pomoc. Kogo z nich wybrać?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

zagraj sobie brandem puki jest za free, jeśli go ogarniesz(nie jest trudno) to kupuj branda... Potrafi wyciągnąć masakryczne combo z E + Q i jeszcze jak koleś ma stuna to W pod morde i z auto czekając na cd...

Maltazarem nie grałem ale też wydaje się dobra postacią szczególnie jego ulti...ale za dużo na jego temat nie wiem...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Właśnie branda testowałem i gra mi się nim świetnie, lecz chciałbym poznać opinię kogoś kto grał malzaharem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Weteran
Opublikowano

Jak branda nie ogarniesz to tym bardziej się nawet nie zbliżaj do malzahara :]

Malzahar jest dobrym bohaterem, lecz nie zadaję jakiegoś strasznie super dmg, jedynie dzięki ulti może zabić wroga jednym combo, ogólnie jeżeli malzahar ma ulti, to lepiej się do niego nie zbliżać, padniesz w 4 sec.(oczywiście jeżeli masz full hp)

i tak jak Vebre napisał, pograj sobie brandem, póki jest darmowy.

@Edit: jezu.. co się z tym netem się dzieje, 5min. opóźnienia mam.

@Edit: jak jesteś ciekaw jak się prorokiem, to zobacz jak grają profesjonaliści http://www.own3d.tv/live/8624/Riot_Games_High_Definition_Stream

akurat ktoś nim gra.

Opublikowano

Malthazar jest świetną postacią i nie prawda, że ma małe dmg. Potrafi złożyć na jedną serię wrogiego championa mimo tego, że ma on full hp.

A wyfarmiony Malthazar to już dopiero masakra. Jak wrogiem jest meele i nie ma doskoku to dajesz ulti i koleś zginie nawet Cię nie mocniej nie dotykając bo będzie miał stuna.

Do tego ma na Q spamowalne silence.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

nie wiem kto uważa, że malzahar ma mały dmg, ale niech się ogarnie

moim zdaniem powinien dostać kolejne nerfy bo to co on robi NAWET tankom jest dla mnie śmieszne

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

nie wiem kto uważa, że malzahar ma mały dmg, ale niech się ogarnie

moim zdaniem powinien dostać kolejne nerfy bo to co on robi NAWET tankom jest dla mnie śmieszne

dokłądnie malzahar jest to maszyna do zabijania w dobrych rękach. Jest tak specyficznym champem że potrafi zabić każdego.

Ale oczywiście jak każdą postacią trzeba umieć wykorzystać wszystkie jego atuty

Opublikowano

tak bo malz kiedyś dostał nerfy i nim nie grali, aż mu bufneli troche pieska

a teraz nie dość, że może Cie zabić na 6 z palcem w dupie to jeszcze podobno jego piesek ma stunować, istn't that funny ?

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Jeden + tego rzekomego bonusu dla pet'a. Na pewno go nie zobaczymy na rankedach...

Chociaż szczerze wątpię żeby coś takiego dodali...No chyba że stun jest dopiero po 3 uderzeniu peta...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

jeden + ? piesek w ostatniej fazie robi taki dmg z dota, że spokojnie 1/3 hp Ci zjedzie na początku

35205.jpg

33071.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Malzaharem gram dłuższy czas. Gdy ulti będzie już na 3. potrafi wycisnąć naprawdę kosmiczne dmg. Osobiście jego 'piesek' pomaga mi najczęściej w czasie farmienia lub zabijania buffków. Q - dobre do wyczyszczenia całej linii minionów i bardzo przydatne ucieszenie. E - takietroche lepsze podpalenie, gdy przeciwnik ucieka z niską ilością hp, również do farmienia, z zabitego przechodzi na miniona obok. W - przydatne do wyciśnięcia pełnego dmg z ulti.

Brand... Grałem nim pare razy, ulti przydatne go walk drużynowych, odbija sie od każdego i zadaje spory dmg. Również W postawione w odpowiednim punkcie w czasie ganków potrafi ładnie osłabić przeciwników. Posiada tez stuna, więc z całego combo można wycisnąć przyzwoity dmg. Teraz zamierzam go kupići lepiej mu sie przyjrzeć.

Osobiście polecam Malzahara.

c41cb30fd6a4d.jpg

Weteran
Opublikowano

Minęło już 7dni od ostatniego postu, nie kop górniku bo warna zgarniesz.

Ale dodam od siebie że prorok ostatnio dostał nieprzyjemnego nerfa, nie to że teraz ten bohater jest niegrywalny, lecz niestety trochę słabszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...