Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] metin2mod + Metin2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę.. Dalby ktoś swój folder metinPL wraz z kamer modem (działającym). Ponieważ mi za nic nie chce działać, więc jeśli ktoś byłby na tyle dobry to proszę o wrzucenie swojego folderu Daje dużoo + lub -

Legenda
Opublikowano

A czemu chcesz żaby ktoś wrzucił? Nie działa Ci? To zainstaluj wszystkie dostępne wersję net framework oraz serwer pack dla windowsa. Teraz powino Ci wszystko działać.

Kamer mod.

To jest ukryta treść, proszę

Metin2.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Tylko przypominam, żeby działał musisz mieć w pełni zaktualizowanego metina PL. Z wszystkimi patchami i dodatkami, dopiero wtedy wklej moda i będzie działać.

Opublikowano

No właśnie mam tego kamer moda i zaktualizowanego metina tylko pisze mi że nie mam metin2client.bin który mam ;/ więc dlatego proszę o wasz folder z całą zawartością..

Opublikowano (edytowane)

Spróbuj podmienić pliki metin2client.bin masz tutaj mój plik z metina.

[DOWNLOAD]

[sCAN]

Edytowane przez AntyPatyczny
Opublikowano

powiem tyle ze też tak miałem i w tym jest podstęp. po 1 skasuj tego metin2clieant.bin i sam ci zrobi od nowa, po 2 jak patchujesz metina włącza ci się przez metin2client.bin i dla tego nie możesz skasować bo "plik jest w użyciu". po 3 jak mu wyślecie cały folder to jak macie w kmr zapisane hasło to wyślecie mu swoje passy xD

Nie bądź skąpy, szarpnij się na plusa dla mnie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...