Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RMCF1902

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Ten kto uważa, że dostał niesłusznego warna od niego to niech napisze posta wraz z wyjaśnieniami.

Ta sprawa z jego pojebanymi warnami zaczyna mnie wkurwiać.

Pamiętać, że temat to czysta dyskusja. Nie macie go obrażać.

PS@ RMCF nie będzie się mścił. Nic Wam nie zrobi. Nie bać się.

Opublikowano

Ja mam warna za spam bozrobiłem temat czy kupie dobrego kompa za 1200zł i czy pójdzie mi fable III

// Warn słuszny, double post

Gość Mounthains
Opublikowano

ja dostałem nie słusznego warna bo chciałem żeby ziomek w pewnym temacie dodal ssy...

Zdjęte.

up@ Według niego pewnie tak..

Opublikowano

ja dostałem warna za jakiś warez gdy poprosiłem linka do downloadu bo nigdzie nie było , inni prosili o linki i nic nie było .

w regulaminie działu nie było nic o tym napisanego .

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Gość Mounthains
Opublikowano

nie powinniście go wyrzucić za te nie słuszne warny? zaraz topic będzie miał 999 stron...

Zobaczymy ile tego będzie.

ja dostałem warna za jakiś warez gdy poprosiłem linka do downloadu bo nigdzie nie było , inni prosili o linki i nic nie było .

w regulaminie działu nie było nic o tym napisanego .

Faktycznie. To była prośba o warez, a nie publikacja. Zdjęte.

Opublikowano

Ja dostałem kiedyś rzekomo za za dużą sygne jak specjalnie ją obliczałem i było akurat 5 linii ze spacjami... musiałem to odrabiać tut'em później ;/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Gość Mounthains
Opublikowano

Ja dostałem kiedyś rzekomo za za dużą sygne jak specjalnie ją obliczałem i było akurat 5 linii ze spacjami... musiałem to odrabiać tut'em później ;/

Ale nie masz już warna. Nie spamuj.

Opublikowano

Już go ściągnął ale musiałem tut'a napisać -,-... W dodatku nową sygne mi skasował.... A była wymiarowa...

@ostatni post jaki pisałem ... Nie chce dostać +5% za spam

@edit

równie dobrze mógł bym mieć teraz 5% zamiast 10%

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

a liczy się to że kiedyś mi oczyścił avatara oraz sygnaturkę wykonaną przez dobrego grafika , sygna i avek był bardzo ładny i ogólnie i do teraz nie odzyskałem tego a on nawet nie przeprosił , i nic mnie nie ostrzegał że nie jest wymiarowa sygna a avatara nie wiem czemu usunął ...

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Gość Mounthains
Opublikowano

JA dostałem kilka warnów i nie wiem za co ; (

Kurw. Temat tyczy się RMCF-a. Nie spamować, bo zamknę.

Gość Mounthains
Opublikowano

Ja dostałem, bo kolega zapytał się ile max umiejętności są. Odpisałem 31% i warn...

Zdjęte.

Opublikowano

Ja mam warna za za szybki refresh, niby słuszny, ale temat był na 3 stronie, do 24h brakło mi chyba 4 godzin, a bardzo zależało mi na tym temacie, bo ten problem z tłumikiem mnie ciągle dręczy. Mógł sobie darować ;<

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Mounthains już ściągnął mi to 25%, ale bez przesady.. tyle warnów i nie wiesz czy nie degradować? twoja dawna nazwa powinna tyczyć się jego z pogrubionym "Mass Warn".

Ja już nie mogę. Niech on się tu wypowie, ciekawi mnie co napisze na usprawiedliwienie.

@edit

oo, ogląda ten temat, nie oglądaj, tylko pisz. czekamy

Gość Mounthains
Opublikowano

Może i ja się załapię w co raczej bardzo wątpię

Powód : trochę kultury Powód warna powinien być jakoś inaczej sformułowany niż trochę kultury nawet jeżeli warn jest słuszny to niech rmcf1902 nauczy się lepiej formułować swoje wypowiedzi

http://www.mpcforum....56#entry2189756

Ok. Fakt. Ściągnę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...