Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrot do WarRocka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grając w warrocka około pół roku temu napotykały mnie ciągle lagi (z pingiem) do tego dużo hackerów, i mam pytanko do tego.

Czy nadal są lagi?

Czy dużo jest hackerów?

PS. wiem ze jest chapter 3

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano (edytowane)

1.Czy nadal są lagi?

2.Czy dużo jest hackerów?

1.Tak są te okropne lagi.

2.Hackerów z super jumpami i takimi innymi jest mało ale z chamasami to hohoho :)

Edytowane przez ♥ Naddie
Opublikowano

Tylko lagi są problemem. Co do hackerów to wystarczy, że wbijesz na roomy 21+ i już masz spokój : )

Ah.. Zapomniałem o K2. Wypuszczają patche tylko szkoda, że dziurawe i przynoszą one więcej szkody niż pożytku.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Eh to lipa ze są lagi... ;/ Niech ten gamerfirst wezmie sie za ten server wkoncu ^ ^

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

Co do hackerów prawda jest taka : 6/10 graczy ma ZAWSZE włączone chamsy , no recoil, i różne takie , które nie są zazwyczaj widoczne . Ale gdy ktoś z nich włączy jumpa to i reszta też. Więc radze patrz na to czy ktoś ma 5 slot nie mając premki ( w większości hackerzy ale czasami bug po premce ) , czy strzela zanim zobaczy albo czy strzela do kogoś za ścianą bo na wallhacku widać jakby był tutaj. Naprawde zwracaj na to uwage !

sygnalolek1ss2.png

wygram98.png

Zbieram +

Ktoś cię wkurza? Kliknij na guzik http://maselko.net/guziki/niechginie

Opublikowano

Lagi są ale mniejsze niż kiedyś, a co do hackerów to wystarczy, że wbijesz na room od 21 lvl i już albo na 1-10 tam jak są jacyś hackeży to na 99% nie umiom grać i da się ich bez hacków rozwalić.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@Up

To daje duże prawdopodobieństwo, że nie trafisz na hackera, jednakże nie daje pewności. Dzisiaj grałem z hackerem, gold premium, 40 lub 50 lvl albo większy :D Grał na Bloc z panzerfaustem i stingerem. Staty 2/9 :D

Bez hacków miałbym lepszy wynik, tylko dobrze jak by do tego heavy eq kupił :D

Opublikowano

Mnie wkurza jak widze kolesia z ratio np. 0.70 i gram z nim i nagle ma staty 10/2. Dobry dzien?? Nie sadze... Takich teraz to uuuu. Gdyby to byli jeszcze takie ~20lvl to rozumiem. Bo mogli się przez ten czas polepszyć w graniu ale od 1do 10 to widać ze cheater. Wbije tylko ten 11 i lece na roomy +11

snikersproject1.png
Opublikowano

powrót - lagi są niezależnie od nas i naszego neta, hackerzy też ale nie tak dużo jak kiedyś (no chyba że tacy z chamsami)

Jeśli chcesz wracać na poważnie (i wydawać coś na grę) to lepiej nie bierz się za to

A jeśli grasz 4Fun to oczywiście. Chwila rozrywki zawsze się przyda.

Jak chcesz podałem dwie sytuacje. Niewiele się zmieniło bi G1 niedużo robi w tym kierunku. No chyba że te dziurawe update i promocje w MP. :)

To by było na tyle

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...