Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

owczarka TOP@ a chcesz kupić szczeniaka bo akurat mi jeden z 8 został ( suczka ) jak coś to pisz na PW ( oczywiście owczarka niemieckiego krótko włosa )

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Polecam jechać do schroniska i kupić sobie pieska tam. Ok 50 zł kosztuje duży pies mały 30. Masz duży wybór dużych psów jak i szczeniaków. Taki pies jest przyjacielem na wiele lat. Naprawdę polecam zrobić takie coś. Jednemu pieskowi pomagasz się wydostać ze schroniska a schronisko wspomagasz finansowo.

.

Opublikowano

Ja mam mieszańca od 10 lat już. Jedyna choroba jaką miał to pogryzienie przez inne psy, ale się wylizał. Wg mnie wcale nie trzeba wydawać więcej niż 100 zł na psa żeby się dobrze bawić.

Opublikowano

No dokładnie tak jak up , mam 5 lat już mieszańca , co rok go szczepie , i żadnej choroby nie miał

ale zabawa z mieszańcami jest na ocene 6 !

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi

:) jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat .

Opublikowano

to szukajcie geniusze rasowych psów w schronisakch

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Amstaffy, owczarki itp nawet kiedyś beagla widziałem w schronisku. Dużo jest tego i to w schroniskach.

.

Opublikowano (edytowane)

labladora kup, sam mam i jest wykurwisty lololololo

nie trzeba go uczyć, sam umie aportować, podawać łape i pływać ponieważ ma to wrodzone

lubi ruchać każde suki więc polecam

kupiłem go jak był szczeniakiem.

tylko nie trzymaj go w budzie, ma sobie polatać, może ja cię uwiąże do łańcucha?

Edytowane przez zobaczesecos

x