Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak Grac na innych serwerach, na jednym clincie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, raz słyszałem ze taki user grał na jednym Clincie na innych serwerach, jak on to zrobił?

Wytłumaczenie:Jak grać na innych serwerach na jednym clincie - Jeden clint np. pandoramt2 , grać na lomaxmt2 na tym clincie z pandora? ^ ^

Zrozumiałem? Ciesze się

Czy dodać jakiś patch, nie wiem spolszczenie?

Edytowane przez SIRPEANUTS

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Mam Clinta PandoraMT2 zainstalowałem w tym folderze mod kamer, włączyłem i nie widzę nowych broni , zbroi , wierzchowców , mapki nowej... Nie ogarniam już tego ;/

A pisaliście ze mam tak zrobić ;o

zv669_sipeantus.png

Opublikowano (edytowane)

Ściągnij jakiegoś fajnego clienta, na którym widać wszystko np. client XenoxMT2. I do tego clienta wklej moda. Jeżeli na tym serwerze, co chcesz grać, są jakieś unikalne nowe bronie, zbroje itp, co są tylko na tym serwie, to musisz sciągnąc clienta :D

Edytowane przez odchudzanie7

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Wklejasz po prostu spolszczenie, jakiś laucher albo patch do gry z innego serwera do jednego klienta. A kamer przecież wklejony do klienta i tak widzi wszystkie bronie na serwerze.

Opublikowano

Nie chodzi o to... Np. Wkleje KameR Moda, i np. Taki koleś który macha pała ^^ I ty go widzisz, nawet jeśli wybrałeś inny serwer. Bo mam clinta, zainstalowałem moda, na modzie nie widzę nowych zbroi i broni (*nie chce mi się pobierać) A na clincie widzę, wiec chce tak aby na modzie było to widoczne. Kapujecie? A jak zainstaluje do tego clinta kamer mod to , będzie pack z moda... I wszystko juz nie tak

zv669_sipeantus.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...