Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][Dyskusja]Role Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość z Was wie co to Role Play i zna zapewne najpopularniejsze serwery w Polsce. Mowa oczywiście o h-rp i ls-rp Co sądzicie o tych serwerach oraz o innych mniej znanych? Obecnie grałem kiedyś na h-rp i ls-rp jednakże na tym pierwszym jest strasznie niski poziom i dużo noobów, zaś na tym drugim dopadła mnie nuda. Podyskutujmy, bo na pewno ktoś na gra na RP :)

Opublikowano

Zbyt przesadzają. Non RP nie istnieje. W realnym życiu są wyścigi, sprinterzy. Idź do urzędu i naszczyj na urzędnika. Policja cię złapie, a nie przeteleportujesz się do jakiegoś Admin Jaila.

F1Nru.png

sygnatura1.png

Opublikowano

Owszem są wyścigi i sprinterzy tylko nikt w prawdziwym życiu nie przebiegnie trzech ulic na pełnym speedzie nawet Usain Bolt.

Opublikowano

Jak dla mnie niektóre serwery przesadzają. Płatna rejestracja, a to najczęściej na tych popularnych serwerach.

Ja tam wolę Death Match lub DRIFT.

g0Tef.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na mruczniku grałem, zaszedłem daleko w krótkim czasie, ale skończyło się na banie z mało powalającym powodem. Oczywiście jestem nie winny, nawet mi się nie chce pisać apelacji, nie mam zamiaru czekać 3 tygodnie za unbanem.

1317454587-U195480.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mrucznik to dno szczerze mówiąc, praktycznie każdy ma broń na serwie każdy możę ukraść samochód. RP to tego bym nie nazwał.Ten serwer zamienia się w DM, drift. Zobaczcie co się dzieje przed ratuszem.

Opublikowano

Roleplay jest strasznie sztuczny, durne wpisywanie komend a granie bez wyobraźni nie daje pociechy. Grałem kiedyś na lsce (około trzy lata temu), w tedy poziom tego serwera był niesamowity a klimaty panujące tam były nieziemskie. Teraz lska jest nudna, a h-rp to serwer zrobiony na pieniądze z niskim poziomem.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...