Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam zamiar zrobić nowy lets play lecz...

kulis131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar zrobić nowy lets play wszystko co do tego potrzebne mam przygotowane lecz mam pare pytń co do tego ponieważ nie wszystko mi sie podoba a więc

1.Czy muszę mieć orginalnego minecrafa to nagrywania lets play?

2.Jaki program polecacie do nagrywania głosu a jak jakiś dobry to dołączcie jakiś poradnik

Prosze o szybkie odpowiedzi i szczegułowe chce żeby te serie lets play były wciągające dobrze zrobione i wciągające dziękuje :)

Admin Cienia
Opublikowano

Możesz mieć pirata, z programów do nagrywania polecam Camtasia studio 7. Linku do niego dać Ci nie mogę bo jest zakaz piractwa na forum ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie musisz mieć oryginalnego.

Polecam HyCam 2 na chomikuj go znajdziesz pełną wersję po polsku. Będziesz musiał ustawić by słychać twój głos. A i ustaw sobie twoją rozdzielczość ekranu tak jak grasz.

reflinki

Opublikowano

To już od ciebie zależy czy będą wciągające :P

Mile widziany oryginał , a jeśli nie masz jest pliczek który podmienia napis i nie widać "Unlicensed copy"

Nagrywaj frapsem

Renderuj Sony Vegas PRO 10

Do nagrywania głosu też fraps... Wystarczy że będziesz mówił do mikro , tylko musisz dobrze fraps'a ustawić :) Chyba że kręcisz serie z kolegą to musisz wbić na skype lub Team speak 3 (osobiście preferuję TS'a bo nie muli neta , jak ktoś z was będzie stawiał serv ;) ) Jeżeli ci pomogłem , daj plusika :D

F7FwxF8.png

Opublikowano

1) Nie musisz wystarczy zmienić sobie skin w %appdata% i usunąć napis w lewym górnym rogu :) Wtedy nikt się nie skapnie że nie masz premium :)

2) CamTasia 6 lub 7.

Wystarczy że w programie klikniesz "Nagraj narracje" i dodasz ją do filmu :)

r718w5.png

Opublikowano

@ up to chyba ty nie masz pojęcia...

Nagrywaj Frapsem głos nagrywa się równocześnie z obrazem i dźwiękami z gry

A do renderowania filmiku to jest bardzo dużo programów.

Zaczynając od FormatFactory do Sony Vegas musisz poszukać i sprawdzić który najbardziej przypadnie ci do gustu :)

Opublikowano

Dziękuje ale też prosiłem o tutriale, nie robie z kolegą lets play więc czy fraps wystarczy do nagrywania głosu bo te inne programy które poleciliście nie umiem sie nimi obsługiwać aha i jak nagram swój głos np frapsem to jak usunąć szum ponieważ próbowałem audacity ale nie moge wziąć sam głoś żeby go tam odszumić do montażu itd używam Sony Vegas Movie Studio Platium 9.0 jeśli można coś poradzić z odszumianiem i żeby głos był głośniejszy prosze o jakieś tutoriale czy coś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...