Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy znacie taka gre?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam czy znacie taka gre w której latałeś statkiem kosmicznym była ona via www zaczynało się chyba od dark ale nie dark orbit tylko jakoś inaczej i nie latałes tak jak tam tylko miałeś mapki i tam klikałeś i cię przenosiło jak w zwykłej grze via www? bo zapomniałem jak się nazywała a zagrałbym w nią? Choć nie jestem pewien czy to na dark sie zaczynała więc inne propoycje też dajcie:)

Edytowane przez PanTenorek
klklgv.jpg
Opublikowano

nie to zupełnie inaczej było nie sterowałeś tak statkiem tylko miałeś statek a jak dawałeś mape to miałeś taki układ gdzie były planety czy coś i klikałeś wyskakiwało że przelecisz w ileś tam minut i czekałes jak doleciałeś to był tam jakby hangar handel i coś tam jeszcze.

klklgv.jpg
Opublikowano

Dołączam się do pytania, zagrał bym w tą grę. Kiedyś byłem u kolegi i on grał w co takiego ale nie pamiętam jak to się nazywało.

@topic szukałeś na google.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Ja znam tylko DarkOrbit i strasznie podobna do tej co opisujesz :) ja myślę że to co Ty opisujesz to DarkOrbit

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi

:) jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat .

Opublikowano

Ogame, DarkOrbit

CosmoPuls

OpenSpace

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano (edytowane)

1234567654321 szukałem na googlach i nic. I powtarzam jeszcze raz, że to na pewno nie DarkOrbit gram w DO, a tamta była inna. mówię, że w niej nie latasz tak tylko klikasz i czekasz coś jakby atak w plemionach.

@edit: Już znalazłem chodziło o DarkPirates. Tylko jest jeden problem wiecie dlaczego jak wchodze na tą strone to przenosi mnie na strone Gameforce?

Edytowane przez PanTenorek
klklgv.jpg